Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Dacia γιορτάζει 15 χρόνια στην Ευρώπη

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Dacia γιορτάζει 15 χρόνια στην Ευρώπη

ΝΕΑ

H Dacia γιορτάζει 15 χρόνια στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο εορτασμού των 15 χρόνων παρουσίας της Dacia στη Γηραιά Ήπειρο, η εταιρεία προσφέρει τις επετειακές εκδόσεις στα μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

H Dacia σημείωσε 564.854 πωλήσεις το 2019, φτάνοντας το μερίδιο αγοράς της στα 3,6%. Κάθε χρονιά και καλύτερα μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της εταιρείας από το 2004 μέχρι σήμερα, όταν λάνσαρε για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους το Dacia Logan. Για να γιορτάσει τις συνεχόμενες επιτυχίες, η Dacia προσφέρει τις ειδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων της με τη σφραγίδα των “15 χρόνων”.

Αναλυτικότερα, το Sandero θα βασίζεται στον πλούσιο εξοπλισμό του Stepway και το Duster στο εξοπλιστικό πακέτο “prestige”, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες εφτά εξωτερικές αποχρώσεις (έξι για το Duster), εκ των οποίων υπάρχει ο μπλε χρωματισμός. Στον βασικό εξοπλισμό των επετειακών μοντέλων υπάρχει μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματος κλιματισμός, 7 ιντσών οθόνη αφής με σύστημα πλοήγησης, καθώς και ένα πακέτο City Plus που περιλαμβάνει σύστημα ειδοποίησης νεκρής γωνίας και κάμερα με δυνατότητα περιμετρικής θέασης. Οι ειδικές εκδόσεις πατάνε επάνω σε 16 ιντσών τροχούς (17 ιντσών για το Duster), ενώ στο εσωτερικό δεν έχει μεγάλες αλλαγές, κρατώντας τον λιτό χαρακτήρα των απλών εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Το κόστος των επετειακών μοντέλων στη γαλλική αγορά ξεκινούν από τα 13.390 ευρώ για το Sandero TCe 90 και τα 22.050 ευρώ για το τετρακίνητο Duster dCi 115. Άγνωστο είναι ακόμα για το αν τα εν λόγω Dacia θα έρθουν και στην ελληνική αγορά…