Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. επενδύει στην ηλεκτροκίνηση!

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. επενδύει στην ηλεκτροκίνηση!

ΝΕΑ

H Δ. Θανόπουλος Α.Ε. επενδύει στην ηλεκτροκίνηση!

ΝΕΑ

Η ηλεκτροκίνηση αλλάζει μια για πάντα όσα ξέραμε για το αυτοκίνητο και μάλιστα σε όλους τους τομείς.

Advertisement
Advertisement

Καθώς η ηλεκτροκίνηση εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς και φέρνει την αυτοκίνηση σε μία νέα εποχή, όλο και περισσότεροι ιδιώτες και πιο πολλές επιχειρήσεις προσχωρούν στην αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Δείχνοντας έτσι έμπρακτα και την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο πλαίσιο των ενεργειών της για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και την προστασία του περιβάλλοντος, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί ως η 1η αλυσίδα super market που εντάσσει στον στόλο διανομής της ένα ηλεκτροκίνητο βαν με μηδενικές εκπομπές CO2.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την βιώσιμη κινητικότητα των διανομών της, ενισχύει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημά της αναπτύσσεται όλο και περισσότερο σε νέες περιοχές και στο πλάνο της έχει την πλήρη αντικατάσταση όλου του στόλου των οχημάτων της με ηλεκτροκίνητα βαν.

Άξιο λόγου και αναφοράς είναι πως η Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. & η Blink Charging Hellas, συνεργάζονται ήδη εδώ και τρία χρόνια για την ανάπτυξη και προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των supermarkets στην Ελλάδα.

Advertisement

Συγκεκριμένα, οι σταθμοί φόρτισης της Blink έχουν ήδη εγκατασταθεί και βρίσκονται σε λειτουργία στα καταστήματα της εταιρείας σε Κηφισιά, Ν. Κηφισιά & Ν. Ερυθραία, με ελεύθερη πρόσβαση τόσο για όλους τους πελάτες της αλυσίδας Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. όσο και σε όλους όσους επιθυμούν να φορτίσουν το όχημά τους. Οι σταθμοί φόρτισης της BlinkCharging είναι Mode 3 Charger, 2×22 kWAC, Type 2, με δύο θύρες φόρτισης δίνοντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο αυτοκίνητα.

Και οι τρεις σταθμοί φόρτισης στα καταστήματα της Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. εμφανίζονται στον χάρτη ο οποίος είναι διαθέσιμος μέσω της εφαρμογής Blink International. Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή εύκολα και γρήγορα και μέσω του κινητού τους τηλεφώνου μπορούν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία και τον κοντινότερο σε απόσταση φορτιστή, να πλοηγηθούν έως αυτόν, να δουν τη διαθεσιμότητα του και να φορτίσουν αντίστοιχα.

Advertisement