Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Chevrolet Camaro και με 1.000 ίππους

Ελλάδα 14:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Chevrolet Camaro και με 1.000 ίππους

ΝΕΑ

H Chevrolet Camaro και με 1.000 ίππους

ΝΕΑ

Η Hennessey Performance χαρίζει ακόμη πιο καταιγιστικές επιδόσεις στην Camaro ZL1 των 650 εργοστασιακών ίππων, αυξάνοντας την ισχύ της στα 1.000 άλογα.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Σε πρώτη φάση, η Hennessey προσφέρει στον ιδιοκτήτη της κορυφαίας Camaro το αρχικό πακέτο αναβάθμισης με νέα εισαγωγή και επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, που αυξάνει κατά 35 άλογα τη δύναμη της ZL1. Στη συνέχεια και μέσα από μια σειρά από άλλες αλλαγές, η αμερικάνικη βελτιωτική φίρμα έχει δημιουργήσει τα στάδια βελτίωσης HPE750, HPE800 και HPE850 με 750, 800 και 850 ίππους αντίστοιχα.

Ωστόσο, στην κορυφή των επιλογών για την αναβάθμιση της Camaro ZL1 τοποθετείται το πακέτο HPE1000, μέσω του οποίου η δύναμη του αμερικάνικου muscle car φθάνει τα 1.000 άλογα. Για να το επιτύχει αυτό η Hennessey έχει προχωρήσει σε μια υπέρ-πλήρη αναβάθμιση του 6,2 λίτρων V8 κινητήρα βενζίνης της Camaro, με τη λίστα να περιλαμβάνει έναν νέο κομπρέσσορα, σφυρήλατα πιστόνια, νέες κυλινδροκεφαλές, αναβαθμισμένη αντλία καυσίμου, ένα σπορ intercooler, νέο εγκέφαλο και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Επίσης, στη βελτίωση της Hennessey περιλαμβάνονται και carbon πλαϊνές ποδιές, νέοι μονομπλόκ τροχοί H10 σε σκούρο χρώμα, αλλά και αλλαγμένα λογότυπα στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Προς το παρόν η αμερικάνικη βελτιωτική φίρμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για τις επιδόσεις της νέας βελτιωμένης Camaro ZL1, ωστόσο είναι σίγουρο ότι σύντομα και μέσα από κάποιο βίντεο, θα μας δείξει το τι μπορεί να κάνει το νέο της «τέρας».