Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Chery έρχεται στην Ευρώπη

Ελλάδα 6:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Chery έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

H Chery έρχεται στην Ευρώπη

ΝΕΑ

Την επερχόμενη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης επέλεξε η Chery ως εφαλτήριο της «επίθεσής» της στην ευρωπαϊκή αγορά, αποκαλύπτοντας εκεί ένα νέο μοντέλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Πρόκειται για ένα compact SUV με το οποίο οι Κινέζοι θέλουν να μπουν στους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου, από το οποίο δημοσιοποίησαν τρεις teaser εικόνες. Σε αυτές βλέπουμε ένα όχημα χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες, η σιλουέτα του στις σκιές τονίζεται από καλαίσθητα «ναύρα», έχει μεγάλους θόλους στους τροχούς και coupe κλίση της οροφής.

Χαρακτηριστική είναι η γρίλια που έχει στο κέντρο της το σήμα της μάρκας και διέπεται οριζοντίως από τα φωτιστικά σώματα που απλώνεται απ’ άκρη, σ’ άκρη.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το εσωτερικό, μία μεγάλη οθόνη δεσπόζει στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, κάτω από την οποία εμφανίζονται τα χειριστήρια για το σύστημα κλιματισμού, αναλογικό ρολόι ενώ διακρίνεται και κουμπί ενεργοποίησης του κινητήρα.

Chery-SUV-IAA17-teaser-c640tall

Η Chery σκοπεύει να βάλει στην παραγωγή το εν λόγω μοντέλο τα επόμενα χρόνια, ως εφαλτήριο της προϊοντικής της επίθεσης. Μάλιστα, οι Κινέζοι που έχουν ήδη τρία κέντρα R&D σε Πεκίνο, Σαγκάη και Γουχού, σκέφτονται να αποκτήσουν ένα και επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Advertisement

«Έχουμε μία ανοιχτόμυαλη εταιρεία που απευθύνεται κυρίως σε νέους σε ηλικία πελάτες. Η στρατηγική μας επικεντρώνεται σε ποιοτικά οχήματα περιορισμένων ή μηδενικών ρύπων, που θα προσφέρουν συγκινήσεις στον οδηγό. Σε μερικά χρόνια στοχεύουμε στο να πουλάμε στην Ευρώπη μία σειρά από μοντέλα, διαφόρων κατηγοριών και powertrain», είπε χαρακτηριστικά ο CEO της Chery, Dr, Anning Chen.

Chery-SUV-IAA17-teaser-b640tall

Advertisement

Παρότι άγνωστη ακόμα στα μέρη μας, η Chery έχει συμπληρώσει δύο δεκαετίες ζωής. Μάλιστα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας, με μεγάλο αριθμό πωλήσεων και εκτός συνόρων: συνολικά 1.2 εκατομμύρια, με τα 700 εκατομμύρια εξ αυρών να αφορούν μόνο την περυσινή χρονιά!