Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Brabus Marine έκανε πάλι τα “μαγικά” της

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Brabus Marine έκανε πάλι τα “μαγικά” της

ΝΕΑ

H Brabus Marine έκανε πάλι τα “μαγικά” της

ΝΕΑ

Μια νέα έκδοση του Shadow 900 κυκλοφόρησε που εκτός από την κλειστή καμπίνα αποδίδει και 900 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Η Brabus είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των ευρωπαϊκών βελτιωτών αυτοκινήτων με ιδιαίτερη… αγάπη φυσικά προς τις Mercedes.

Το portfolio της γερμανικής φίρμας μετράει αυτή τη στιγμή πάνω από 20 βελτιωμένες -τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά- Mercedes, αλλά η Brabus ασχολείται και με τον χώρο των σκαφών.

Η Brabus Marine είχε καιρό να ακουστεί στον χώρο των σκαφών και συγκεκριμένα την τελευταία φορά που είχαμε νέα της ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν αποκάλυψε το Shadow 900 Black Ops.

Advertisement
Advertisement

Η εταιρεία όμως φαίνεται να ασχολήθηκε σε ένα άλλο project, το οποίο βγήκε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Το νέο Shadow 900 έχει 11 μέτρα μήκος και εφοδιάζεται με δύο 450άρες Racing Mercury Marine. Η συνολική απόδοση των 900 ίππων από τους δύο 4.6 lt. κινητήρες επιτρέπει στο μεγάλο σκάφος να ταξιδεύει με λίγο πάνω από τα 100 χλμ./ώρα.

Η γκάμα περιλαμβάνει το Sun-Top, το Spyder και το Black Ops, ενώ πρόσφατα προστέθηκε η Cross Cabin. Σχετικά με το τελευταίο, όπως μαρτυρά άλλωστε και η ονομασία του, περιλαμβάνει κλειστή καμπίνα, που σημαίνει ότι το σκάφος είναι για “όλες τις εποχές”. Διαθέτει τον χώρο και τις θέσεις για 7 επιβάτες, ενώ θα μπορούν να καθίσουν στην πολυτέλεια που μόνο η Brabus ξέρει να προσφέρει.

Advertisement

Φυσικά διατίθεται και μια μεγάλη λίστα από προαιρετικά αξεσουάρ και επιλογές εξατομίκευσης.

Advertisement

Η Brabus δεν ανακοίνωσε ακόμα πόσο κοστίζει το Shadow 900 XC Cross Cabin.

Διαβάστε επίσης

Που επιτρέπεται και που απαγορεύεται να κινούνται τα ηλεκτρικά οχήματα

Advertisement

Ένα Land Rover Defender εμπνευσμένο από το αντίστοιχο του Bond (+vid)

Επετειακή έκδοση του Nissan GT-R με 720 ίππους