Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H BMW X4 M40i στο Ντιτρόιτ με 350 άλογα

Ελλάδα 15:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H BMW X4 M40i στο Ντιτρόιτ με 350 άλογα

ΝΕΑ

H BMW X4 M40i στο Ντιτρόιτ με 350 άλογα

ΝΕΑ

Η γερμανική εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει την ισχυρότερη εκδοχή της X4 αρχές του επόμενου έτους, στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Η BMW Χ4, που είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές εβδομάδες στην ελληνική αγορά, από το νέο έτος θα αποκτήσει μία ακόμη νέα και την ισχυρότερη έκδοση της. Ο λόγος για την X4 M40i η οποία πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της στο Ντιτρόιτ και κάτω από το καπό της θα έχει τον εξακύλινδρο τρίλιτρο TwinPower που για την περίσταση θα αποδίδει περίπου 350 PS. Επίσης, θα συνδυάζεται με τετρακίνηση και μία αναβαθμισμένη έκδοση του αυτόματου κιβωτίου με τις 8 σχέσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το απόβαρο δεν θα ξεπερνά τα 1.820 kg προς όφελος των επιδόσεων με το 0-100 να πετυχαίνεται σε περίπου 5 sec και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Όσο για την εμφάνιση θα κυμαίνεται στο πρότυπο μιας «Μ» με πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, διπλές απολήξεις, αεροδυναμικά σπόιλερ και λοιπές αναβαθμίσεις, όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό Autocar.

Advertisement
Advertisement