Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bentley Flying Spur αναδεικνύει τη βρετανική πολυτέλεια

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Bentley Flying Spur αναδεικνύει τη βρετανική πολυτέλεια

ΝΕΑ

H Bentley Flying Spur αναδεικνύει τη βρετανική πολυτέλεια

ΝΕΑ

Η νέα Flying Spur είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που παράγεται από την Βρετανική εταιρεία και δείχνει την προσέγγιση της Bentley σε ότι έχει να κάνει με την πολυτέλεια.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή του νέου Flying Spur ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο με κάθε αυτοκίνητο να συναρμολογείται στο χέρι, στο εργοστάσιο της ετιαρείας στο Crewe της Αγγλίας. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία «χτίστηκε» το μοντέλο, είναι κοινή με την Continental GT, ενώ η ισχύς προέρχεται από ένα 6.0 λίτρων twin-turbo W12 που αποδίδει 635 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Αυτός ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με οκτώ ταχύτητες διπλού συμπλέκτη που στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς, βοηθώντας το αυτοκίνητο να φτάσει τα 100 χλμ./ώρ από στάση σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα που φτάνει τα 333 χλμ./ώρα. Αυτοί είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακοί αριθμοί επιδόσεων για ένα όχημα που ζυγίζει περίπου 2,5 τόνους. Η Flying Spur στην καμπίνα της αποδεικνύει τα ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα του αυτοκινήτου μέσα στην τόσο απαιτητική κατηγορία των premium super GT μοντέλων της παγκόσμιας αγοράς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους τρεις οθόνες αφής, ενώ τα επενδεδυμένα με μαλακό ποιοτικό δέρμα καθίσματα, προσφέρουν και δυνατότητα ανάκλισης για θέση ύπνου αλλά και μασάζ.