Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Audi εξελίσσει το επόμενο RS3

Ελλάδα 5:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Audi εξελίσσει το επόμενο RS3

ΝΕΑ

H Audi εξελίσσει το επόμενο RS3

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά έκανε την εμφάνιση του στον δημόσιο δρόμο το επερχόμενο Audi RS3, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στα τέλη του 2020 και θα φτάνει τους 420 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi RS3 βγήκε από το “καβούκι¨ του με σκοπό να συνεχίσει την εξέλιξή του σε πραγματικές συνθήκες. Όπως είναι σύνηθες, σε αυτές τις περιπτώσεις τα αυτοκίνητα είναι “καμουφλαρισμένα” με ειδικά αυτοκόλλητα σε όλο τους το αμάξωμα, για να μην είναι άμεσα αναγνωρίσιμα.

Το ισχυρό γερμανικό hatchback δείχνει να μην μπορεί να κρυφτεί, μιας και το προδίδει το επιθετικό body kit και οι τεραστίων διαστάσεων απολήξεις στο πίσω μέρος. Το νέο Audi RS3 αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στα τέλη του 2020, μετά την παρουσίαση της τέτραρτης γενιάς του Audi A3. Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο RS3 θα είναι το γρηγορότερο γερμανικό hatchback, το οποίο μάλιστα θα μπορεί να ανταγωνιστεί την εκρηκτική Mercedes-AMG A45.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi RS3 βασίζεται σε μια τροποποιημένη εκδοχή της γνώριμης πλατφόρμας MQB και φυσικά θα εξοπλίζεται -όπως μπορούμε να διακρίνουμε και από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες- με χαμηλωμένη ανάρτηση, τρυπητούς δίσκους, καθώς και μεγάλες δαγκάνες. Κάτω από το καπό θα φωλιάζει ο 5κύλινδρος 2.5 κινητήρας, ο οποίος θα αναβαθμιστεί και από τους 400 ίππους ίσως φτάσει τους 420 και τα 500 Nm ροπής. Το δυνατό μοτέρ θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και το σύστημα quattro.

*Η αρχική φωτογραφία απεικονίζει τη σημερινή γενιά του Audi RS3.

Advertisement

Advertisement