Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Aston Martin ετοιμάζει έκπληξη για τη Γενεύη!

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Aston Martin ετοιμάζει έκπληξη για τη Γενεύη!

ΝΕΑ

H Aston Martin ετοιμάζει έκπληξη για τη Γενεύη!

ΝΕΑ

Οι ημέρες που μας χωρίζουν από τη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που διεξάγεται 8 με 18 Απριλίου, όσο πάνε και μειώνονται. Την ίδια ώρα, η αγωνία μας μεγαλώνει, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του CEO της Aston Martin!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Andy Palmer άφησε να εννοηθεί πως η βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο στο σημαντικό αυτό ραντεβού της αυτοκίνησης, αν και δεν αποκάλυψε κάτι σχετικά.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι πάντα στιγμή περηφάνιας όταν βλέπεις τους καρπούς των προσπαθειών της εταιρείας να αποτυπώνονται σε ένα μόνο πράγμα. Φέτος η Έκθεση της Γενεύης θα είναι ξεχωριστή. Ποιος ξέρει, ίσως έχουμε 1-2 εκπλήξεις στα σκαριά».

Advertisement
Advertisement

Ποια μπορεί λοιπόν να είναι η πρεμιέρα της Aston Martin; Η απάντηση δεν είναι εύκολη. Είναι πολύ νωρίς για την ηλεκτρική RapidE καθώς έχει ανακοινωθεί πως θα τη δούμε το 2019. Θα δούμε τη νέα Vanquish; Πιθανώς. Πολύ πιθανό είναι επίσης να δούμε roadster εκδοχή της Vantage.

Όμως αυτά τα δύο μοντέλα ενώ θα είχαν ενδιαφέρον, δεν δικαιολογούν τα παραπάνω λόγια του Palmer. Σε αντίθεση με τις επόμενες υποψηφιότητες στη λίστα.

Δηλαδή τα μοντέλα που θεωρητικά ετοιμάζει η εμβληματική μάρκα για να «χτυπήσει» τις Ferrari 488 GTB και 812 Superfast αλλά και πρώτο της crossover.

Advertisement

Εσείς που θα ποντάρετε;

Αινιγματικός ο Palmer...

Αινιγματικός ο Palmer…