Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αντί-911 της Mercedes

Ελλάδα 22:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αντί-911 της Mercedes

ΝΕΑ

Η αντί-911 της Mercedes

ΝΕΑ

Οι δοκιμές της SLC – όπως ονομάζεται προς το παρόν τουλάχιστον το μελλοντικό coupe επιδόσεων της γερμανικής μάρκας – συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι έτοιμη το 2015. Το βαρύ καμουφλάζ δεν μας επιτρέπει να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για λεπτομέρειες του γερμανικού coupe επιδόσεων, όπως τα φώτα, η μάσκα και οι προφυλακτήρες.

Advertisement
Advertisement

Από το προφίλ του αμαξώματος διαπιστώνουμε πάντως τη σχεδιαστική… συγγένεια με την SLS. Το μακρύ καπό και η τοποθετημένη αρκετά πίσω καμπίνα των επιβατών αποτελούν σήμα κατατεθέν για τα συγκεκριμένα supercar. Η SLC θα φέρει συμβατικές πόρτες και όχι gullwing, επιλογή που περιορίζει και το κόστος αλλά και το βάρος του αυτοκινήτου.

Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος εμπρός και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Σας είχαμε ενημερώσει πριν ένα χρόνο ότι η AMG εξελίσσει έναν V8 με διπλό turbo και χωρητικότητα στα 4 lt., ο οποίος θα αποδίδει κάτω από το καπό της SLC κοντά στα 500 PS. Το νέο μοντέλο θα είναι σημαντικά φθηνότερο από τη ναυαρχίδα της οικογένειας AMG, την SLS, με τις τιμές να αρχίζουν κάτω από τα 100.000 ευρώ (στη Γερμανία).

Πρόθεση της Mercedes είναι να λανσαριστεί ως ευθύς ανταγωνιστής της Porsche 911.[nggallery id=2740]

Advertisement
Advertisement