Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Alfa Romeo Giulia που θα θέλαμε στο DTM

Ελλάδα 13:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Alfa Romeo Giulia που θα θέλαμε στο DTM

ΝΕΑ

H Alfa Romeo Giulia που θα θέλαμε στο DTM

ΝΕΑ

H πρόταση του σχεδιαστή RC-Workshop για το πώς οραματίζεται την Alfa Romeo Giulia DTM, έρχεται να ενθουσιάσει τους οπαδούς της ιταλικής φίρμας  που ζητούν την επιστροφή της στο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του RC-Workshop μας δείχνει την «Alfa Romeo Giulia DTM Concept» και αποτελεί μια πρόταση για το πως μπορεί να είναι μια μελλοντική αγωνιστική Alfa Romeo Giulia για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού και το DTM (Γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού). Όπως μπορούμε να δούμε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, αφού ο RC-Workshop εκτός από την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει προσθέτοντας επιτυχημένα στο αμάξωμα όλα τα απαραίτητα αεροδυναμικά αγωνιστικά βοηθήματα, έχει βάλει και τα ιστορικά αυτοκόλλητα της Martini Racing, ξυπνώντας μνήμες από το παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι η Alfa Romeo μεσουράνησε με την 155 V6 TI στο DTM από το 1993 μέχρι και το 1996, σημειώνοντας συνολικά 38 νίκες στο θεσμό και κατακτώντας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 1993. Προς το παρόν η ιταλική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει εάν σχεδιάζει την επιστροφή της.

Advertisement
Advertisement