Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

H «αγριεμένη» Porsche Taycan της Zyrus Engineering

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H «αγριεμένη» Porsche Taycan της Zyrus Engineering

Mobility

H «αγριεμένη» Porsche Taycan της Zyrus Engineering

Mobility

Η Zyrus Engineering παρουσίασε την πλέον πρόσφατη δουλειά της που έχει να κάνει με την αεροδυναμική βελτίωση αλλά και την εμφάνιση της Porsche Taycan Turbo S και όπως φαίνεται, η δουλειά της είναι ποιοτική.

Advertisement
Advertisement

Όταν φεύγει από το εργοστάσιο, η Taycan Turbo S δεν φαίνεται και πολύ διαφορετική από τις υπόλοιπες παραλλαγές του μοντέλου και αυτό έρχεται να αλλάξει το bodykit της Zyrus.

Αυτό που καταφέρνει με τις συγκεκριμένες επεμβάσεις στην Taycan Turbo S η Zyrus, είναι μια διακριτική τόνωση της επιθετικότητας στην εμφάνιση, αποφεύγοντας τις υπερβολές, με ένα bodykit που μπορεί να τοποθετηθεί και στις Taycan Turbo και Taycan 4S. Μπροστά, το spliter που έχει κατασκευαστεί από ανθρακόνημα και έχει κάποια σημεία του βαμμένα αλλά και κάποια με εμφανές το εξωτικό υλικό, δίνει τον τόνο. Η συνέχεια αφορά στους μαρσπιέ εκατέρωθεν του αμαξώματος, όπου και πάλι το υλικό για την κατασκευή τους είναι το ανθρακόνημα.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος, υπάρχει ένας διαχύτης με κεντρικό τμήμα που ταιριάζει με τα χρώματα του αμαξώματος και είναι πλήρης με λεπτά αεροδυναμικά πτερύγια και στις δύο πλευρές. Ο βελτιωτικός οίκος από τη Νορβηγία, έχει επίσης τοποθετήσει μια αεροτομή με βάση από το ίδιο εξωτικό υλικό, ανάμεσα στα πίσω φώτα. Η Zyrus Engineering σημειώνει ότι όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από 100% ανθρακονήματα που είναι χειροποίητα στη Νορβηγία. Όλα τα εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και δεν απαιτούν κοπή ή διάτρηση. Η παραγγελία ολόκληρου του bodykit κοστίζει 16.900 € και σημειώνεται από την εταιρεία πως το κάθε κομμάτι μπορεί να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Διαβάστε ακόμα:
Επιβεβαιώθηκε η διαδοχή των Porsche 718 Cayman και Boxster
Ηλεκτρικά ποδήλατα για την Porsche Taycan Cross Turismo
Μια εκρηκτική Lamborghini Huracan LP 1200 με 1.200 ίππους (VIDEO)