Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To GT-R δράκος των 1.750 ίππων (vid)

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To GT-R δράκος των 1.750 ίππων (vid)

ΝΕΑ

To GT-R δράκος των 1.750 ίππων (vid)

ΝΕΑ

Η Nissan επισκέφθηκε πρόσφατα το Μονακό για την εκδήλωση Top Marques, εφιστώντας την προσοχή στην ακραία μορφή ενός τετράτροχου δράκου. Αυτό το GT-R αποτελεί το απόλυτο μηχάνημα που… φτύνει φωτιές.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτό το Nissan είναι ικανό να θέτει σε λειτουργία συναγερμούς όχι μόνο στο πέρασμά του, αλλά ακόμη και από τα μαρσαρίσματα σε στάση, μόνο και μόνο για τη διασκέδαση σας. Το αυτοκίνητο υιοθετεί πολλά στοιχεία από το Nissan Silvia με τον θηριώδη V8 κινητήρα.

Έχοντας μια εξάτμιση που αποκαλύπτει το κρυμμένο κτήνος του περιεχομένου του κινητήρα είναι η απόλυτη αφορμή προκειμένου οι κάτοικοι να καλέσουν την αστυνομία. Είναι δεδομένο ότι θα το πράξουν εκτός αν από τον τρόμο τους δεν προλάβουν καν…

Advertisement
Advertisement

Κανείς ειδικευμένος στην αυτοκινητοβιομηχανία δεν πρόκειται να καταλάβει που χρειάζονται στο δρόμο 1.750 ίπποι ισχύος, οι οποίοι κυριολεκτικά μετατρέπουν το συγκεκριμένο GT-R σε σφαίρα, ενώ σημειώστε πως αρκετά πακέτα βελτίωσης της ισχύος για το συγκεκριμένο μοντέλο περιορίζονται στους 1.250 ίππους.

Ο πόλεμος των Godzilla είχε σημειώσει πρόοδο, με το Nissan GT-R να έχει γίνει το απόλυτο αυτοκίνητο τέτοιων δραστηριοτήτων. Σε αυτό το επίπεδο, η μέγιστη απόδοση είναι απλά ένα ζήτημα του παιχνιδιού με το επίπεδο ώθησης. Ωστόσο, τα πραγματικά ζητήματα προέρχονται από τους περιορισμούς μετάδοσης, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.