Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Gran Turismo 7: Έρχεται και είναι «αλλού»! (VIDEO)

Ελλάδα 8:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Gran Turismo 7: Έρχεται και είναι «αλλού»! (VIDEO)

ΝΕΑ

Gran Turismo 7: Έρχεται και είναι «αλλού»! (VIDEO)

ΝΕΑ

Το πρώτο trailer για το Gran Turismo 7 που θα παρουσιαστεί για το Playstation 5, δόθηκε στη δημοσιότητα και βάσει του gameplay και των γραφικών, φαίνεται να προσεγγίζει κι άλλο το χαρακτηρισμό του ως εξομοιωτή.

Advertisement
Advertisement

Παραδοσιακά το Gran Turismo προσφέρει το κάτι παραπάνω από τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν να κάνουν με αυτοκίνητα και αγώνες. Στη νέα του έκδοση, στο Gran Turismo 7 για τη νέα κονσόλα της Sony, Playstation 5 που θα παρουσιαστεί στις αγορές πριν αλλάξει ο χρόνος, όπως φαίνεται από το πρώτο trailer θα είναι πραγματικό κόλλημα. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, όπως και τα αυτοκίνητα που θα μπορεί να επιλέξει ο κάθε παίκτης, για να συμμετάσχει σε αγώνες ή να «χτίσει» την καριέρα του ξεκινώντας από το μηδέν.

Advertisement
Advertisement

Οι πρόσφατες συμφωνίες της εταιρείας παραγωγής με διάφορες αυτοκινητοβιομηχανίες, έχουν φέρει κυριολεκτικά στην οθόνη του κάθε παίκτη, ονειρικά μοντέλα όπως είναι η Gulf Racing Porsche 917K και το Mazda RX-Vision GT3 Concept που αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο. Όπως και στα προηγούμενα Gran Turismo, η 7 συνέχεια θα έχει μερικές από τις καλύτερες πίστες αγώνων στον κόσμο. Στο τρέιλερ φαίνεται πώς οι παίκτες θα είναι σε θέση να προσαρμόσουν και να βελτιώσουν τα αυτοκίνητά τους ανάλογα με την εκάστοτε πίστα ή απλά το τι τους ταιριάζει σε οδική συμπεριφορά.