Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Τα highlights του Go Further στη Βαρκελώνη

Ελλάδα 7:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Τα highlights του Go Further στη Βαρκελώνη

ΝΕΑ

Video: Τα highlights του Go Further στη Βαρκελώνη

ΝΕΑ

Η προηγούμενη εβδομάδα ανήκε δικαιωματικά στη Ford χάρη στις εκδηλώσεις «Go Further».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σε αυτές η μάρκα με το μπλε οβάλ σήμα παρουσίασε τη φιλοσοφία της αλλά και πολλά νέα μοντέλα, φυσικά με τη νέα Ford Mustang, τη πρώτη… ευρωπαϊκή της σειράς, να κλέβει τη παράσταση. Τόσο με οροφή όσο και στη Convertible εκδοχή της.

Το video που σας παραθέτουμε επικεντρώνεται στην εκδήλωση που έγινε στη Βαρκελώνη (παράλληλα είχαμε ανάλογες εκδηλώσεις στο Ντίαρμπορν της Μεγάλης Βρετανίας, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες , τη Σαγκάη στη Κίνα και το Σίδνεϊ στην Αυστραλία) παρουσία του NewsAuto, όπου παρουσιάστηκαν επίσης το Ford Ka Concept, το EcoSport αλλά και το εντυπωσιακό SUV, Edge, που επίσης εντάσσεται στη φιλοσοφία… «παγκόσμιων» αυτοκινήτων της Ford. Παρουσιάζει λοιπόν στιγμές με όλα τα προαναφερθέντα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Edge, πατήστε εδώ. Αν πάλι είστε λάτρεις των επιδόσεων και των σπορ αυτοκινήτων, μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για τη νέα Mustang, να δείτε εικόνες από τη πρώτη της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη αλλά και να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο όπου άνθρωποι της Ford μιλούν για την έκτη γενιά του θρυλικού μοντέλου.