Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

GNTM: Αυτο είναι το αυτοκίνητο που “όργωσε” την Ελαφόνησο…

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GNTM: Αυτο είναι το αυτοκίνητο που “όργωσε” την Ελαφόνησο…

ΝΕΑ

GNTM: Αυτο είναι το αυτοκίνητο που “όργωσε” την Ελαφόνησο…

ΝΕΑ

Δριμύ κατηγορώ στην παραγωγή του τηλεοπτικού σόου GNTM, από πολλούς χρήστες των social media. Με ποιό αυτοκίνητο έκαναν το γύρισμα που… ξεσήκωσε;

Advertisement
Advertisement

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στα social media, με αποδέκτη το δημοφιλές ριάλιτι του STAR, Greece Next Top Model (GNTM). Το επεισόδειο που προβλήθηκε στις 7/12 -μεταξύ άλλων προέβαλε παρουσιαστές-κριτές και διαγωνιζόμενους να… οργώνουν με ένα όχημα τύπου pickup τις δύσκολες αμμοθίνες της παραλίας στην Ελαφόνησο η οποία εντάσσεται στο ευρωπαϊκό δίκτυο προστασίας NΑΤURA 2000.

Την αγανάκτηση πολλών χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενίσχυσαν οι δηλώσεις των παρουσιαστών, από τις οποίες συμπεραίνεται πως είχαν γνώση πως επρόκειτο για προστατευόμενη παραλία: «Πολύ σπάνια γίνονται εδώ γυρίσματα και παραγωγές, γιατί έχει αυτή την ιδιαιτερότητα ο τόπος, είναι προστατευόμενος από το NATURA και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά.

Στα δικά μας όμως – Ποιο είναι το αυτοκίνητο που «όργωσε» τις αμμοθίνες;

Advertisement
Advertisement

Το όχημα που πρωταγωνίστησε -άθελά του φυσικά- αλλά εντυπωσίασε με τις off road ικανότητές του, είναι το  Mitsubishi L200 έκτης γενιάς, το οποίο τροφοδοτείται από έναν turbo diesel κινητήρα των 2,3 λίτρων, ο οποίος πληροί τις προδιαγραφές Euro 6DΗ ισχύς του ανέρχεται σε 150 ίππους, ενώ η ροπή αντιστοιχεί σε 400 Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 1.750 σ.α.λ. Το pick-up της ιαπωνικής εταιρείας εξοπλίζεται με ένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, ενώ η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μεταδίδεται μέσω ενός νέου αυτόματου κιβωτίου.

Η απρόσκοπτη διέλευση του οχήματος από τις αμμοθίνες δεν προκαλεί εντύπωση στους… έχοντες γνώση, καθώς το L200 επωφελείται από 4 προγράμματα οδήγησης, ένα εκ των οποίων το ένα προορίζεται αποκλειστικά για την άμμο – λάσπη, χιόνι, βράχια τα υπόλοιπα. Επιπροσθέτως, για την υπερκέραση κάθε εμποδίου φροντίζει το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης με κεντρικό διαφορικό Torsen

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση του έβγαλε ο Δήμος Ελαφονήσο

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αυτά είναι τα νέα pick-up του στρατού του Έβρου

Νέες εκδόσεις για το L200

Video: Το L200 είναι ασταμάτητο