Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

GLC Coupe AMG εναντίον X4 M40i

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GLC Coupe AMG εναντίον X4 M40i

ΝΕΑ

GLC Coupe AMG εναντίον X4 M40i

ΝΕΑ

Ποιο μπλε SUV σας αρέσει περισσότερο; Αυτό με το αστέρι στη μάσκα ή το άλλο με τα χρώματα του κρατιδίου της Βαυαρίας; Η GLC Coupe όσο και η X4 είναι από τα κορυφαία σπορ SUV, οπότε το δίλημμα δεν έχει μάλλον και τόση σημασία. Ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με τις κορυφαίες εκδόσεις, με τη σφραγίδα των Mercedes-AMG και BMW M.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η Mercedes «γεμίζει» διαρκώς τη γκάμα της και στην πρόσφατη έκθεση της Νέας Υόρκης παρουσίασε την GLC Coupe, η οποία τίθεται ευθέως αντιμέτωπη με την BMW X4. Δύο SUV που προσπαθούν να συνδυάσουν την πρακτικότητα με την ελκυστική εμφάνιση. Το μοντέλο από τη Στουτγάρδη είναι κατά 6 cm μεγαλύτερο σε μήκος (4,73 m. έναντι 4,67 m. της Χ4).

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes-AMG GLC 43 Coupe εφοδιάζεται με έναν 3λιτρο V6 biturbo, ο οποίος αποδίδει 367 ίππους, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων και την εκτοξεύει από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 5 sec (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη τη οριστικά τεχνικά χαρακτηριστικά). για το 0-100.

Η BMW X4 M40i επιλέγει ένα εξακύλινδρο – αλλά σε σειρά – τον TwinPower Turbo, χωρητικότητας 2.979 cc. Η μέγιστη ισχύς είναι 360 ίπποι και η διαδικασία 0-100 km/h διαρκεί 4,9 sec.

Advertisement

Εσείς ποιο από τα δύο SUV θα διαλέγατε αν ζούσατε σε άλλη χώρα;

Advertisement