Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ξεκινάει διαφημίσεις η Tesla…

Ελλάδα 17:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκινάει διαφημίσεις η Tesla…

ΝΕΑ

Ξεκινάει διαφημίσεις η Tesla…

ΝΕΑ

Μέχρι στιγμής η Tesla δεν διαφημίζεται και δεν έχει τμήμα δημοσίων σχέσεων. Ομως αλλάζουν τα δεδομένα και για την Tesla…

Advertisement
Advertisement

Η επικοινωνία της Tesla γίνεται κυρίως μέσω του Elon Muskκαι από τις αναρτήσεις του στο Twitter, από όπου αναγγέλλει τα πάντα: Από νέα μοντέλα μέχρι προβλήματα και θέσεις της εταιρείας.

Ο Musk λοιπόν έχει το ρόλο ενός ολόκληρου τμήματος marketing και δημοσίων σχέσεων, τα οποία σήμερα δεν έχει η Tesla, ακολουθώντας μια μάλλον αντισυμβατική τακτική στο συγκεκριμένο τομέα. Όπως αντισυμβατική είναι και η απόφαση, η εταιρεία να μη διαφημίζεται πουθενά και με κανέναν τρόπο γιατί, σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του Musk το ποσό που θα δαπανούσε στη διαφήμιση πηγαίνει στην έρευνα και την εξέλιξη των καινούργιων μοντέλων.

 

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα δεδομένα αλλάζουν και η σύντομα αμερικάνικη εταιρεία και ο ιδιοκτήτης αλλάζουν τακτική, έχοντας πλέον απέναντί του σκληρό ανταγωνισμό που και αναπτύσεται ραγδαία στην ηλεκτροκίνηση και διαφημίσεις κάνει.

Ο ίδιος ο Musk το λέει διαρκώς όπου βρεθεί, δίνοντας τον τόνο της επόμενής μέρας: “Τα αυτοκίνητά μου πρέπει να έχουν ίση αντιμετώπιση σε σχέση με τα μοντέλα των κατασκευαστών που διαφημίζονται”.

Γεγονός είναι πως οι κριτικές για τα Tesla κάθε άλλο παρά κακές είναι, παρόλο που δεν υπάρχει διαφήμιση από την Tesla. Οπότε η αιτία για την απόφαση να αλλάξει η πολιτική “όχι διαφήμιση” οφείλεται καθαρά στην ανάπτυξη του ανταγωνισμού, που συνεχίζει να επενδύει μεγάλα ποσά στη διαφήμιση των ηλεκτροκίνητων, με αποτέλεσμα να καλύπτει γρήγορα την όποια διαφορά στις πωλήσεις.

Advertisement

Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις, όπως έχουμε γράψει και στο Newsauto, ήδη η Tesla έχει την πρωτοκαθεδρία των πωλήσεων.

Κάτι που φυσικά δεν αρέσει στον Musk ο οποίος θα διαφυλάξει τα κεκτημένα ξεκινώντας  την επικοινωνία και διαφήμιση των αυτοκινήτων του…

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Tesla Model Y AWD (Long Range)
Χαμηλόμισθοι οι εργαζόμενοι της Tesla – Πόσα παίρνουν;
Η εξυπηρέτηση πελατών «πονάει» στην Tesla