Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Toyota δεν αποκάλυψε το εσωτερικό του C-HR;

Ελλάδα 21:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί η Toyota δεν αποκάλυψε το εσωτερικό του C-HR;

ΝΕΑ

Γιατί η Toyota δεν αποκάλυψε το εσωτερικό του C-HR;

ΝΕΑ

Είναι κάτι το σύνηθες να μην παρουσιάζεται η καμπίνα των επιβατών σε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο, όμως σε ένα μοντέλο παραγωγής μοιάζει περίεργο. Για ποιο λόγο λοιπόν η Toyota κράτησε κλειστές τις πόρτες του νέου της SUV και άρα μυστικό το εσωτερικό της;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η προφανής εξήγηση είναι ότι η σχεδίαση δεν έχει ολοκληρωθεί και η ιαπωνική εταιρεία δεν ήθελε να καθυστερήσει για αυτό το λόγο την παγκόσμια πρεμιέρα του C-HR. Στην ιστοσελίδα της Toyota Ευρώπης αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχουν δημοσιευθεί σχετικές φωτογραφίες, είναι δεδομένο ότι η δραματική εικόνα του αυτοκινήτου συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Υψηλής ποιότητας υλικά και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα διεγείρουν τις αισθήσεις, ενώ η σχεδίαση της καμπίνας τοποθετεί τον οδηγό στο επίκεντρο της εμπειρίας. Κατά τους επόμενους μήνες θα αποκαλύψουμε περισσότερα τόσο για το πολυτελές εσωτερικό όσο και για τους καινοτόμους κινητήρες του C-HR».

Το ιαπωνικό SUV έχει μήκος 4,35 m. και μεταξόνιο 2,64 m, διαστάσεις που το κατατάσσουν ως αντίπαλο του Nissan Qashqai, του κυρίαρχου μοντέλου στην Ευρώπη. Μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα GA-C με το Prius και αν εμφανίζει την ίδια ποιότητα κύλισης με το υβριδικό αυτοκίνητο, τότε το C-HR στοχεύει κατευθείαν στην κορυφή των compact SUV.

Advertisement
Advertisement

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για τους κινητήρες (και όχι μόνο) του Toyota C-HR.