Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Cielo θα λέγεται η ανοιχτή Maserati MC20!

Ελλάδα 7:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Cielo θα λέγεται η ανοιχτή Maserati MC20!

ΝΕΑ

Cielo θα λέγεται η ανοιχτή Maserati MC20!

ΝΕΑ

Η ιταλική φίρμα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα καταγάλανο ουρανό και μάλλον δεν άρεσε απλά στο διαχειριστή η ηλιόλουστη μέρα.

Advertisement
Advertisement

Κάτι τα σχέδια της Maserati για ανοιχτή έκδοση της MC20, κάτι το γαλάζιο καμουφλάζ που συνόδευε το πρωτότυπο και… μήπως άραγε πλησιάζει κάτι πραγματικά όμορφο;

Η ιταλική φίρμα βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να μας προβληματίσει σχετικά με το τι θέλει να πει ο… ποιητής. Από το 2021 κιόλας μας είχε βάλει στη διαδικασία να περιμένουμε μία ανοιχτή έκδοση της Maserati MC20 και έφθασε η ώρα της αποκάλυψης της. Το μόνο επίσημο για την ώρα είναι η ονομασία της, που θα είναι Cielo, δηλαδή ουρανός στα Ιταλικά. Ότι πιο άμεσο και ευθύ σχετικά με την ονομασία της ανοιχτής έκδοση της MC20.

Advertisement
Advertisement

Η MC20 Cielo μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκαλυφθεί την τελευταία εβδομάδα του Μάιου και συγκεκριμένα στις 25 του μήνα. Θα αποφύγουμε λοιπόν να κάνουμε εικασίες σχετικά με τις εξωτερικές επεμβάσεις σε σχέση με την MC20 που κυκλοφορεί από τις αρχές του 2021 και έπειτα. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να βάλει τη φαντασία του να… οργιάσει ώστε να κάνει μία μικρή πρόβλεψη σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε.

Εκεί που δε χωρούν προγνωστικά είναι στο θέμα του κινητήριου συνόλου αφού δεν υπάρχει λόγος για να αποχωριστεί η εκρηκτική MC20 τον ολοκαίνουργιο τρίλιτρο V6 χωρητικότητας 3.000 κ.εκ. με διπλά turbo και απόδοση 630 ίππους. Στην περίπτωση της κουπέ τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα, με την Convertible πάντως -του επιπλέον βάρους εξαιτίας του μηχανισμού οροφής- να την κάνει ελάχιστα πιο αργή (ίσως κατά μισό δευτερόλεπτο) για την ίδια διαδικασία. Η Maserati MC20 αυτή τη στιγμή κοστίζει περίπου 330.000 ευρώ στην Ελλάδα, οπότε μπορείτε να ποντάρετε αν θέλετε στο αν θα πλησιάζει τις 350.000 ή όχι η cabrio αδελφή της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Maserati MC20
Πόσο κοστίζει η Maserati Grecale;
Maserati: Έρχεται η ανοιχτή εκδοχή της MC20

Advertisement