Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί διακρίθηκε το Seat Ateca;

Ελλάδα 4:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί διακρίθηκε το Seat Ateca;

ΝΕΑ

Γιατί διακρίθηκε το Seat Ateca;

ΝΕΑ

Κατά τη φετινή 16η έκδοση του, η κριτική επιτροπή του θεσμού AUTOBEST εντόπισε τους παράγοντες που έδωσε στο Ateca το στέμμα. Σχεδίαση, άνεση, ευκολία οδήγησης, value for money, δίκτυο διανομέων και επισκευαστών, ευρεία γκάμα εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Μετά από εκτενείς δοκιμές στην Ιταλία στα τέλη Νοεμβρίου, το Ateca επιλέχθηκε σαν το κορυφαίο από τα πέντε αυτοκίνητα φιναλίστ στη τελική ψηφοφορία του διακεκριμένου θεσμού.

Ο Dr. Matthias Rabe, Seat Vice-president for Research and Development δήλωσε: «Το Ateca συνδυάζει τέλεια σχεδίαση, άνεση και τεχνολογία. Είναι ιδανικό για το αστικό περιβάλλον και οι εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες του εξασφαλίζουν εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που πιστεύουμε πραγματικά πως το Ateca καλείται να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του».

Advertisement
Advertisement

Η πορεία του νέου SUV της Seat ξεπερνάει μέχρι τώρα κάθε προσδοκία και αποτελεί ήδη ένα ιδιαίτερα σημαντικό όχημα για τη μάρκα, όχι μόνο γιατί άνοιξε την πόρτα σε μία από  τις πιο δυναμικές κατηγορίες της αγοράς, αλλά γιατί είναι και το μοντέλο που η εταιρεία σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για την αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων στα πλαίσια της αστικής μετακίνησης που απαιτούν νέες λύσεις και νέες τεχνολογίες.