Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί αλλάζει κλειδί το smart;

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί αλλάζει κλειδί το smart;

ΝΕΑ

Γιατί αλλάζει κλειδί το smart;

ΝΕΑ

Οι κατασκευαστές συνηθίζουν να πραγματοποιούν σχεδόν κάθε χρόνο μικρές αλλάγες στα αυτοκίνητα, τα οποία είτε φέρουν νέο εξοπλισμό είτε περισσότερες επιλογές εξατομίκευσής τους. Στα fortwo και forfour η smart αλλάζει κάτι που δεν είναι σύνηθες: το κλειδί.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Τα smart fortwo και forfour MY2016 θα παραδοθούν στους πρώτους πελάτες τους στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο. Το κλειδί θα είναι το εικονιζόμενο, το οποίο είναι αναδιπλούμενο και έχει τρία κουμπιά, ένα εκ των οποίων ανοίγει το χώρο αποσκευών. Η αλλαγή δεν έγινε όμως μόνο για λόγους πρακτικότητας, αλλά επίσης για να διαφέρει από το κλειδί του Twingo, με το οποίο ήταν έως σήμερα ίδια.

Μην ξεχνάμε ότι τα smart και το αυτοκίνητο πόλης της Renault εξελίχθηκαν από κοινού. Τα Twingo και forfour κατασκευάζονται μάλιστα στην ίδια γραμμή παραγωγής, στο Νόβο Μέστο της Σλοβενίας. Αρκετοί πελάτες της smart έκαναν παράπονα για το γεγονός ότι το αυτοκίνητό τους είχε πανομοιότυπο κλειδί με το Twingo και έτσι η θυγατρική της Daimler αποφάσισε να συμπεριλάβει την αλλαγή αυτή στο νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement