ΝΕΑ

Genesis GT: Με φιλοδοξίες…

Ελλάδα 23:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Genesis GT: Με φιλοδοξίες…

ΝΕΑ

Genesis GT: Με φιλοδοξίες…

ΝΕΑ

Τα πολυτελή αυτοκίνητα της Hyundai, αποκαλούνται Genesis, κάτι σαν την Lexus με την Toyota δηλαδή. Η Genesis λοιπόν, ετοιμάζει μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Ποια είναι αυτή; Μια πολυτελέστατη limo ναυαρχίδα με τον κωδικό GT, η οποία θα υιοθετεί μόλις δυο πόρτες!

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η τεχνολογία αυτού του εντυπωσιακού “υβριδίου” πρόκειται να είναι υβριδική, αλλά και ηλεκτρική, ανάλογα πάντα με την έκδοση που θα επιλέξει ο πλούσιος πελάτης της συγκεκριμένης φίρμας. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο αυτοκίνητο παγκοσμίως, που θα παντρεύει τα χαρακτηριστικά ενός οχήματος μεγάλου τουρισμού, με εκείνα της κλασικής πολυτελούς λιμουζίνας.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη τώρα, η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, όπως συμβαίνει δηλαδή στα περισσότερα γαλαζοαίματα τετράτροχα του πλανήτη, ενώ σε επίπεδο επιδόσεων το 0-100 km/h πρόκειται να ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 4,9 sec.

Advertisement
Advertisement

Το κερασάκι στην τούρτα αναμφισβήτητα θα είναι το κόσμημα των 3,3 λίτρων, με άλλα λόγια ένας twin-turbo V6 βενζινοκινητήρας, ο οποίος θα αντλεί τις ρίζες του από τον αντίστοιχο του πανίσχυρου αδελφού Kia Stinger GT, με ισχύ η οποία θα αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τους 380 ίππους.

GENESIS VISION G COUPE CONCEPTGENESIS VISION G COUPE CONCEPT