Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γεύση από νέα Chevrolet Camaro

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γεύση από νέα Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Γεύση από νέα Chevrolet Camaro

ΝΕΑ

Η αμερικανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μερικά πρώτα στοιχεία από τη νέα γενιά Camaro που θα παρουσιαστεί στις 16 Μαΐου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Όπως είχαμε γράψει, η ολοκαίνουργια Camaro βρίσκεται στο τελικό στάδιο των δοκιμών και μερικές εβδομάδες πριν την πλήρη αποκάλυψή της. Μέχρι τότε, η Chevrolet δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από τις ζάντες (με ελαστικά Goodyear F1) και τα φρένα (της Brembo) του επερχόμενου μοντέλου της και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν αρκετές άλλες teaser εικόνες.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Camaro αναμένεται να έχει μία πιο σύγχρονη εξέλιξη του τωρινού σχήματος (όπως συνέβη με το Ford Mustang), ενώ σημαντική θα είναι η μείωση του απόβαρου που θα φτάσει τα 90 kg. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το 70% των εξαρτημάτων της θα είναι εντελώς νέα, ενώ πάνω στην πλατφόρμα Alpha θα βασιστούν και οι νέες αλουμινένιες αναρτήσεις (21% ελαφρύτερες). Βασικός κινητήρας θα είναι ο V8 των 6.200 cc ενώ οι φήμες αναφέρουν πως θα υπάρξει και turbo δίλιτρος, για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη τετρακύλινδρη έκδοση του νέου Mustang. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!