Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Geely Preface Concept: Μία ματιά στο μέλλον

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Geely Preface Concept: Μία ματιά στο μέλλον

ΝΕΑ

Geely Preface Concept: Μία ματιά στο μέλλον

ΝΕΑ

H Geely παρουσιάζει στην Έκθεση της Σαγκάης το πρωτότυπο Preface, που όπως ισχυρίζεται αποτελεί το πρώτο της σεντάν μοντέλο που διαθέτει υψηλή τεχνολογία και σπορ σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

 

Το Preface ακολουθεί την σχεδιαστική γλώσσα Expanding Cosmos και αποτελεί προπομπό των νέων μοντέλων της κινεζικής φίρμας που αναμένονται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια και όπως τονίζει ο κατασκευαστής θα διατεθούν σε παγκόσμια κλίμακα. Το πρωτότυπο Preface διαθέτει μία μεγάλη εμπρός γρίλια, τα εμπρός φώτα διαθέτουν τεχνολογία LED, ενώ η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται στον ανάποδο τρόπο ανοίγματος των πίσω θυρών, στην απουσία μεσαίας κολόνας και στην αεροδυναμική σχεδίαση των καθρεπτών. Στο εσωτερικό υπάρχει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, η κεντρική οθόνη του ταμπλό, το εξαγωνικό τιμόνι, η πανοραμική γυάλινη οροφή και τα εργονομικής σχεδίασης καθίσματα.

Advertisement
Advertisement

Η Geely δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά μέρη του Preface, παρά μόνο ότι βασίζεται στην σπονδυλωτή πλατφόρμα CMA (Compact Modular Architecture), η οποία αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τη Volvo, όπως και ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό.