Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

GALLO S.A: Αναβαθμίζει τα Peugeot συνεργεία της σε one stop shops

Ελλάδα 0:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

GALLO S.A: Αναβαθμίζει τα Peugeot συνεργεία της σε one stop shops

ΝΕΑ

GALLO S.A: Αναβαθμίζει τα Peugeot συνεργεία της σε one stop shops

ΝΕΑ

Με μία μόνο στάση στο κοντινότερό σας one stop shop της GALLO S.A., όχι μόνο φροντίζετε σωστά το Peugeot σας, αλλά εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και χρήματα.

Advertisement
Advertisement

Η GALLO S.A, 1η σε πωλήσεις αντιπροσωπεία Peugeot στην Ελλάδα εδώ και 3 συνεχόμενα έτη, αλλάζει τα δεδομένα και στον κλάδο των After Sales υπηρεσιών. Πώς το καταφέρνει αυτό; Μετατρέποντας τα εξουσιοδοτημένα Peugeot συνεργεία της σε one stop shops. Πλέον, με μία μόνο στάση σας στο κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σε Αγία Παρασκευή ή Νέα Χαλκηδόνα, απολαμβάνετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, προϊόντων και παροχών που έχει σχεδιαστεί πάνω στις ανάγκες σας. Στόχος του είναι να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο, αλλά και χρήματα από το budget σας.

Advertisement
Advertisement

Αυτές είναι οι υπηρεσίες των one stop shops της GALLO S.A.

Κλείνοντας σήμερα το ραντεβού σας στο κοντινότερο one stop shop της GALLO S.A απολαμβάνετε μία σειρά υπηρεσιών που κάνουν την διαφορά όπως:

  1. Εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες Peugeot service

Επίκεντρο της one stop shop After Sales φιλοσοφίας της GALLO S.A. δεν είναι άλλο από τa εξουσιοδοτημένα service της. Οι τεχνικοί τους, διαθέτοντας πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία από τους κορυφαίους αγώνες rally, όπως το WRC Rally Acropolis, είναι πάντα έτοιμοι για να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη του Peugeot σας.

  1. Εξουσιοδοτημένες υπηρεσίες Peugeot φανοποιίας
Advertisement

Εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επανδρωμένα με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, τα εξουσιοδοτημένα φανοβαφεία της GALLO S.A, αποτελούν πάντα την 1η σας επιλογή για τη μερική ή ολική επιδιόρθωση χρώματος του αυτοκινήτου σας, καθώς και την διατήρηση της εργοστασιακής εγγύησής του. Στην περίπτωση μάλιστα ατυχήματος για το οποίο δεν ευθύνεστε εσείς, η GALLO S.A. αναλαμβάνει δωρεάν την επισκευή του οχήματος και την είσπραξη αποζημίωσης από την ασφαλιστική εταιρεία, ενώ σας παρέχει και αυτοκίνητο αντικατάστασης.

  1. Γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ

Σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας χωρίς τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ δε γίνεται. Η GALLO S.A. φροντίζει έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας να βρίσκεται πάντα σε άριστη φόρμα, με ανταλλακτικά και αξεσουάρ τα οποία είναι πανομοιότυπα με τα αυθεντικά. Έτσι, μεγιστοποιούν την οδηγική απόλαυση και την ηρεμία σας.

  1. Ενεργοποίηση δωρεάν οδικής βοήθειας Peugeot Assistance
Advertisement

Είστε ήδη κάτοχος Peugeot; Τότε δικαιούστε δωρεάν οδική βοήθεια Peugeot Assistance που σας καλύπτει σε περίπτωση ατυχήματος σε όλη την Ελλάδα. Με την επίσκεψή σας στην GALLO S.A. μπορείτε να την ενεργοποιήσετε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος.

  1. Ασφάλειες αυτοκινήτου

Με την επίσκεψή σας στο one stop shop της GALLO S.A. έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε το όχημά σας. Οι συνεργάτες της θα σας προτείνουν την ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες των μετακινήσεών σας μέσα από ένα σύνολο ασφαλιστικών προγραμμάτων που παρέχονται σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις one stop shop υπηρεσίες της GALLO S.A μπείτε σήμερα στο www.gallo.gr ή επισκεφθείτε σήμερα το κοντινότερό σας εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σε:

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002