Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Φρεσκάρισμα για την Jaguar i-Pace

Ελλάδα 12:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για την Jaguar i-Pace

Mobility

Φρεσκάρισμα για την Jaguar i-Pace

Mobility

Με τις επεμβάσεις της Jaguar να αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το μοναδικό της στυλ, η I-Pace θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική της πορεία.

Advertisement
Advertisement

Κρατώντας τις εξαιρετικές επιδόσεις που διατηρούν την I-Pace επίκαιρη, η Jaguar προχωρά στις επεμβάσεις που φρεσκάρουν την εικόνα του επιτυχημένου εμπορικά ηλεκτρικού SUV.

Χάρη στις διακριτικές επεμβάσεις της Jaguar, η I-Pace παρουσιάζεται ανανεωμένη με το χαρακτηριστικό της σχεδιασμό να αναδεικνύεται καλύτερα, πιο πλούσιες προδιαγραφές και την προσθήκη R-Dynamic εκδόσεων, ενώ για πρώτη φορά στο χρωματολόγιο του μοντέλου βρίσκονται δύο νέα μεταλλικά ματ χρώματα.

Advertisement
Advertisement

Από το ντεμπούτο της, η Jaguar I-Pace έχει κερδίσει περισσότερα από 90 παγκόσμια βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του τριπλού στα Βραβεία World Car of the Year το 2019, όταν έλαβε πέραν του ομώνυμου τίτλου και τα βραβεία World Car Design of the Year και World Green Car of the Year. Με χαμηλό κέντρο βάρους, προηγμένα συστήματα ανάρτησης και τους αποδοτικούς ηλεκτρικούς κινητήρες σε κάθε άξονα, η I-Pace προσφέρει μια ασυναγώνιστη ισορροπία απόδοσης και ευελιξίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τη σχεδίαση, η μπροστινή μάσκα έχει πλέον μια πιο λεία εμφάνιση σε εντυπωσιακό Atlas Grey φινίρισμα, με το οποίο αντικαθιστά το προηγούμενο μοτίβο με τη μαύρη μάσκα και τις κυψέλες. Σε Atlas Grey είναι πλέον και οι κάθετες «λεπίδες» στο εξωτερικό των μπροστινών θυρών, ενώ και το σήμα της Jaguar στη μάσκα είναι πλέον μαύρο και ασημί.

Advertisement

Νέο στοιχείο που χαρακτηρίζει την ανανεωμένη εκδοχή του μοντέλου, είναι και τα δύο διαθέσιμα ματ χρώματα Eiger Grey και Carpathian Grey, μέσω των οποίων δίνεται έμφαση στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση του μοντέλου. Στην καμπίνα της ανανεωμένης I-Pace υπάρχει όλη η τεχνολογία που κάνει κάθε διαδρομή πιο ευχάριστη. Το ταχύτατο σε απόκριση σύστημα ψυχαγωγίας Pivi Pro είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις και προσφέρει συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement

Σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις, το μοντέλο δεν παρουσιάζει κάποια αλλαγή. Οι κινητήρες παραμένουν στον εμπρός και στον πίσω άξονα. Η συνολική ισχύς που έχει στη διάθεσή του ο οδηγός είναι 400 ίπποι και το μοντέλο επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρικά στα 200 χλμ./ώρα.

Advertisement

Η μπαταρία ιόντων λιθίου 90 kWh της I-Pace προσφέρει αυτονομία έως και 470 χιλιόμετρα. Στη νέα της έκδοση, η I-Pace διατίθεται στις εκδόσεις R-Dynamic S, R-Dynamic SE, R-Dynamic HSE και 400 SPORT– με την τελευταία να αφορά συγκεκριμένες αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Peugeot πρωταγωνιστεί στην έκθεση των Βρυξελλών
Το 2023 θα είναι η χρονιά των ηλεκτρικών SUV!
Εντός της χρονιάς το Volkswagen ID. Buzz GTX