Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Forza McLaren Ride!

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Forza McLaren Ride!

ΝΕΑ

Video: Forza McLaren Ride!

ΝΕΑ

Το λανσάρισμα του video game “Forza Motorsport 5” για το Xbox One, σηματοδότησε και την έναρξη ενός διαγωνισμού σε συνεργασία με τη McLaren Automotive. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας εύκολα βήματα, οι φίλοι του gaming είχαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη μετατροπή της εικονικής πραγματικότητας, σε αληθινή εμπειρία. Τα τρία έπαθλα, με αντίστροφη σειρά σπουδαιότητας, ήταν μία τσάντα με δώρα από τη βρετανική εταιρεία, η ευκαιρία για έναν τυχερό να ξεναγηθεί στο Κέντρο Τεχνολογίας στο Ουόκινγκ της Μεγάλης Βρετανίας και τέλος, η δυνατότητα για τον… υπέρ-τυχερό του διαγωνισμού, να καθίσει στο δεξί κάθισμα της νέας McLaren P1!

Το όνομα αυτού ήταν Άντριου Φρίμαν, προερχόταν από οικογένεια που λάτρευε τη ταχύτητα και μαζί με τον μπαμπά του ταξίδεψαν στο Σάσεξ για να παρακολουθήσουν από κοντά το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood! Εκεί ο τυχερός του διαγωνισμού, έχει κομμάτι του φεστιβάλ αφού τον έκανε μία βόλτα ο επικεφαλής οδηγός δοκιμών της McLaren, Κρις Γκούντγουιν.

Όσο για τις εντυπώσεις του ενθουσιώδη Άντριου από τη βόλτα με το θηρίο των 916 PS που κάνει τα 0-100 σε λιγότερο από 3sec; “Γρήγορη, γρήγορη, γρήγορη…”, ήταν τα λόγια του που τα έλεγαν όλα…

Advertisement
Advertisement