Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Jaguar E-Pace, I-Pace και Range Rover Evoque PHEV

Ελλάδα 11:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mobility 2021: Jaguar E-Pace, I-Pace και Range Rover Evoque PHEV

Mobility

Mobility 2021: Jaguar E-Pace, I-Pace και Range Rover Evoque PHEV

Mobility

Οι τρεις επιλογές από την Jaguar Land Rover δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες από την αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-Pace την Plug in Hybrid E-Pace και Range Rover Evoque PHEV. Τα τρία SUV έχουν το στυλ, την πολυτέλεια αλλά και τις ικανότητες να κινηθούν σε εκτός δρόμου διαδρομές ή δύσκολες συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Τα SUV κρατούν τους ρύπους χαμηλά (ή δεν εκπέμπουν καθόλου) ενώ η οικονομία καυσίμου είναι σε υψηλά επίπεδα.

 

H Jaguar I-Pace, το διεθνώς βραβευμένο, πρώτο ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar μας μεταφέρει σε ένα μέλλον με δυνατές συγκινήσεις. Από την άλλη πλευρά η Jaguar E-Pace P300e PHEV, προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα με όλο τον δυναμισμό και την πολυτέλεια της Jaguar από την plug-in υβριδική E-Pace.

Advertisement
Advertisement

Τέλος το Range Rover Evoque P300e PHEV συνδυάζει το γοητευτικό στυλ, την τετρακίνηση με τη σφραγίδα της Land Rover αλλά και τα πλεονεκτήματα της Plug-In υβριδικής τεχνολογίας.

Το πρώτο SUV υψηλών επιδόσεων της Jaguar
Ο δυναμισμός και οι επιδόσεις της Jaguar μπαίνουν σε μια νέα εποχή με μηδενικούς ρύπους. Έχοντας κερδίσει τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς, η I-Pace ενσωματώνει όλα τα στοιχεία που ταιριάζουν σε ένα SUV με πρωτοποριακό τεχνολογικό προφίλ.

Advertisement

Εσωτερική ηρεμία
Παρά τις κόμπακτ διαστάσεις, της I-Pace, η χωροταξική διάταξη του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης δημιουργεί ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό που συνδυάζει την πολυτέλεια με την τεχνολογία αιχμής.

Advertisement

Πρακτικότητα και ασφάλεια
Η E-Pace εξηλεκτρίζεται συνδυάζοντας τη δυναμική οδήγηση με τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές CO2. H υβριδική μονάδα, συνδυάζει έναν κινητήρα 1.5 απόδοσης 200 PS, που κινεί τους εμπρός τροχούς με έναν ηλεκτροκινητήρα (109 PS), ο οποίος κινεί τους πίσω.

Πληροφορίες με μία ματιά
Το πακέτο Interactive Driver’s Display, στην E-Pace περιλαμβάνει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3’’, ενώ διαθέσιμο είναι και Head-up Display το οποίο προβάλλει βασικές πληροφορίες σχετικά με την κίνηση του αυτοκινήτου επάνω στο παρμπρίζ.

Advertisement

Το Evoque στην ηλεκτρική εποχή
Η νέα γενιά του best seller της Land Rover κλέβει την παράσταση με τη σιλουέτα τύπου κουπέ του αμαξώματος. Παράλληλα το Evoque κάνει ένα βήμα προς την ηλεκτροκίνηση με την plug-in υβριδική έκδοση P300e, που συνδυάζει τον κινητήρα 1.5 των 200 PS με ηλεκτροκινητήρα 109 PS.

Η υβριδική τεχνολογία δημιουργεί μία νέα μορφή τετρακίνησης, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης της Land Rover. Ο βενζινοκινητήρας κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω νέου κιβωτίου οχτώ σχέσεων, ενώ την ίδια στιγμή ο ηλεκτροκινητήρας της μονάδας ERAD (Electric Rear Axle Drive) αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών.

Η Jaguar I-PACE κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες σύγχρονου μαγνήτη συνολικής απόδοσης 400 PS και 696 Nm που τροφοδοτούνται από μπαταρία ιόντων λιθίου 90 kWh.

Ο κομψός σχεδιασμός συνδυάζεται με εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση η οποία συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση των ενεργειακών απωλειών και τη μεγιστοποίηση της αυτονομίας.

Mobility 2021

Το event Mobility 2021 για τις πράσινες μετακινήσεις και την ηλεκτροκίνηση διεξάγεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Range Rover Evoque PHEV: Χρόνοι φόρτισης και αυτονομία
H high tech υβριδική Jaguar E-Pace
Δοκιμή: Jaguar I-Pace EV400