Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: φορτηγό κρέμεται στο κενό (+video)

Ελλάδα 17:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: φορτηγό κρέμεται στο κενό (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: φορτηγό κρέμεται στο κενό (+video)

ΝΕΑ

Μία εντυπωσιακή αλλά και τρομακτική εικόνα με το πίσω μέρος ενός φορτηγού να κρέμεται από ένα κτήριο αντίκρυσαν οι κάτοικοι του Caccamo

Advertisement
Advertisement

Το ατύχημα ευτυχώς δεν είχε θύματα ή τραυματισμούς αλλά μόνο εντυπωσιακές εικόνες.

Ένα φορτηγό κατέληξε να ισορροπεί στη στέγη ενός κτιρίου, όπου βρίσκονται και αποθήκες, στο Caccamo στην περιοχή του Παλέρμο. Το όχημα «κρεμόταν» στον αέρα, δίπλα σε κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με δημοσίευμα στο site της «La Stampa». Οι καραμπινιέροι και οι πυροσβέστες εκκένωσαν το κτίριο. Οι πυροσβέστες επενέβησαν με τρία οχήματα και ένα γερανό μεταφοράς βαρειών αντικειμένων ώστε να μετακινήσουν το βαρύ φορτηγό, το οποίο αρχικά έδεσαν στα δικά τους οχήματα για να το ασφαλίσουν.

«Ακούσαμε ένα δυνατό θόρυβο γύρω στις 08:30. Ακούστηκε σαν μια μεγάλη βροντή. Τότε καλέσαμε από την αστυνομία. Μας είπαν να εκκενώσουμε τα σπίτια μας. Ανησυχούσαμε πραγματικά γιατί το όχημα θα μπορούσε να πέσει και να γκρεμίσει το κτίριο. Είμαστε πολύ ανήσυχοι, φοβισμένοι. Έπρεπε να βιαστούμε να βγούμε έξω από το σπίτι. Είναι ένα πρωί που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» περιέγραψαν οι κάτοικοι της περιοχής στην «La Stampa».

Advertisement
Advertisement

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ κανείς δεν κατάλαβε πώς το φορτηγό ξέφυγε από τον έλεγχο του οδηγού.