Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Ranger: Ένα pickup για κάθε ανάγκη

Ελλάδα 1:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Ranger: Ένα pickup για κάθε ανάγκη

ΝΕΑ

Ford Ranger: Ένα pickup για κάθε ανάγκη

ΝΕΑ

Με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, το Ford Ranger είναι το pickup με την πληρέστερη γκάμα εκδόσεων σε αμαξώματα και κινητήρες στην ελληνική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Ranger νέας γενιάς είναι το pickup με την πληρέστερη γκάμα εκδόσεων στην ελληνική αγορά, τόσο σε σχέση με τους τύπους αμαξώματος με τους οποίους διατίθεται, όσο και με τους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης που έχουν αναλάβει να το κινούν.

Επιπρόσθετα, ο πρωταθλητής βαρέων βαρών της Ford στην κατηγορία των pickup, ο οποίος πριν λίγους μήνες απέσπασε το βραβείο «International Pick-Up 2024», είναι διαθέσιμος στη χώρα μας σε ένα πλήθος εξοπλιστικών εκδόσεων (XL, XLT, Limited, Wildtrak, Wildtrak X, Platinum και Raptor), όλες με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, ώστε ο επίδοξος αγοραστής να μπορεί να επιλέξει εύκολα το Ranger που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Τρεις διαφορετικοί τύποι αμαξώματος

Η έκδοση Regular Cab του νέου Ranger απευθύνεται στους επαγγελματίες οδηγούς που απαιτούν για την εργασία τους τον μέγιστο δυνατό χώρο φόρτωσης στο πίσω μέρος, ο οποίος έχει μήκος 2.332 χιλιοστά.

Advertisement
Advertisement

Για εκείνους που οι απαιτήσεις μεταφοράς επιβατών διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο, η Ford διαθέτει το νέο Ranger στην έκδοση Rap Cab, με επιμηκυμένο μήκος καμπίνας, επίσης σε 2θυρο αμάξωμα και μήκος χώρου φόρτωσης που διαμορφώνεται στα 1.862 χιλιοστά.

H τρίτη στη σειρά επιλογή αμαξώματος στη γκάμα του pickup μοντέλου, με τέσσερις πόρτες και ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα, είναι η Double Cab, η οποία εξασφαλίζει έναν χώρο φόρτωσης μήκους 1.564 χιλιοστών και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες μεταφοράς επιβατών.

Με γεμάτη γκάμα κινητήρων

Εκτός από τους τρεις διαφορετικούς τύπους αμαξώματος και την πλούσια παλέτα εξοπλιστικών εκδόσεων, το Ford Ranger έρχεται να εκπληρώσει τις προσδοκίες των επαγγελματιών και με την προηγμένη και πλούσια σε εκδόσεις γκάμα κινητήριων συνόλων.

Advertisement

Την αφετηρία της ορίζει ο κινητήρας ντίζελ 2.0L EcoBlue, ο οποίος αποδίδει 170 ίππους και ροπή 405 Nm. Αυτός ο κινητήρας με τον μονό υπερσυμπιεστή είναι διάσημος για τον «εργατικό» του χαρακτήρα, χωρίς ταυτόχρονα να στερείται χαρακτηριστικών όπως οι επιδόσεις και η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Ένα σκαλί ψηλότερα, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τον bi-turbo κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue. Με ισχύ που ανέρχεται στους 205 ίππους και ροπή 500 Nm, το 4κύλινδρο Ford Ranger εξασφαλίζει ευκολία στην καθημερινότητα και την εργασία, αλλά και σπορ απόδοση όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν.

Advertisement

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να εξασφαλίσει τις καλύτερες στην κατηγορία ικανότητες έλξης και μεταφοράς φορτίου, σε συνδυασμό με επιδόσεις εντός και εκτός ασφάλτου, η κορυφαία επιλογή στη γκάμα των διαθέσιμων πετρελαιοκινητήρων του νέου Ford Ranger είναι ο καινούριος 3.0L EcoBlue V6, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και ροπή 600 Nm.

Για το νέο Ranger Raptor, το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Ranger, η Ford έχει εξελίξει τον κινητήρα ντίζελ 2.0L EcoBlue, ο οποίος αποδίδει 210 ίππους. Ταυτόχρονα με αυτή, διαθέσιμη είναι και η έκδοση του μοντέλου με τον βενζινοκινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292 PS, τον οποίο υπογράφει σε επίπεδο τεχνολογίας και απόδοσης η Ford Performance.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο Ford Ranger MS-RT: Παραγωγικότητα και αγωνιστικά γονίδια (+video)
Διπλή διάκριση της Ford Pro
To Ford Ranger είναι το πρώτο plug-in υβριδικό «αγροτικό»

Advertisement