Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford, πρώτη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα

Ελλάδα 0:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ford, πρώτη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η Ford, πρώτη μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Το πρώτο εξάμηνο του 2016 αποδείχτηκε ιδιαίτερα δυναμικό για τα Επαγγελματικά Αυτοκίνητα Ford. Οι πελάτες πείστηκαν για την αξιοπιστία, την οικονομία, αλλά και την συμπεριφορά επιβατικού αυτοκινήτου που τα Επαγγελματικά Οχήματα Ford διαθέτουν και εκτόξευσαν τη μάρκα στην πρώτη θέση της Ελληνικής αγοράς.

Advertisement
Advertisement


Η σταθερή άνοδος των πωλήσεων Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Ford που σημειώθηκε το 2015 στη χώρα μας, συνεχίστηκε και το 2016.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πωλήσεων που ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων, η Ford αναδείχτηκε Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ελληνική αγορά για το πρώτο εξάμηνο του 2016 με μερίδιο αγοράς 20% και συνολικές πωλήσεις που έφτασαν τις 575 μονάδες. Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη σημαντική πτώση της αγοράς επαγγελματικών αυτοκινήτων στη χώρα μας κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι, οι πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford αυξήθηκαν κατά 42,7% βελτιώνοντας το μερίδιο αγοράς κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες!

Ford2016_Transit 640

Τα νούμερα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά για τον μήνα που μας πέρασε. Μόνο τον Ιούνιο, ταξινομήθηκαν 162 επαγγελματικά οχήματα Ford, με την εταιρία να βελτιώνει τις πωλήσεις της κατά 180% σε σύγκριση με πέρυσι,  αποκτώντας μερίδιο αγοράς 24,7%.

Advertisement
Advertisement

Η πορεία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων Ford στην Ελληνική αγορά ακολούθησε τη γενικότερη πορεία της μάρκας σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, όπου και εκεί η Ford αναδείχτηκε Νο1. Οι Πανευρωπαϊκές πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων Ford κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 αυξήθηκαν κατά 17% φτάνοντας τα 162.500 οχήματα. Ομοίως, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες φτάνοντας το 13%.