Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Lease: Απόκτηστε την Mustang Mach-E των ονείρων σας!

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Lease: Απόκτηστε την Mustang Mach-E των ονείρων σας!

ΝΕΑ

Ford Lease: Απόκτηστε την Mustang Mach-E των ονείρων σας!

ΝΕΑ

Η Ford κατάφερε με έναν επιτυχημένο τρόπο να συνδέσει την ιστορία και την αύρα του παρελθόντος με την τεχνολογία και τις τεράστιες αλλαγές που φέρνει η ηλεκτροκίνηση. Με αποκορύφωμα τη Mach-E και τη Ford Lease που κάνει την απόκτησή της ευκολότερη από ποτέ!

Advertisement
Advertisement

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένας μοναδικός συνδυασμός έντονης προσωπικότητας και υψηλής τεχνολογικής εξέλιξης.

Το εντυπωσιακό αμάξωμα της Mustang Mach-E, το στυλ της, η ευρυχωρία της, το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού, οι επιδόσεις της και η προσιτή τιμή της για την κατηγορία την κάνουν ένα πολύ ελκυστικό αυτοκίνητο.

Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται αφού η Ford Lease φέρνει τη νέα αγέρωχη και ηλεκτρική Mustang Mach-E στο κατώφλι σας!

Advertisement
Advertisement

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της πισωκίνητης και της τετρακίνητης εκδοχής AWD. Όλες διαθέτουν άπλετη προσωπικότητα τόσο εντός όσο και εκτός και το κυριότερο, καταφέρνουν να τοποθετήσουν εύκολα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του τυχερού οδηγού.

Με ισχύ από 269 έως και 487 ίππους και παράλληλα μεγάλη αυτονομία κίνησης, η αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E σας προκαλεί να την κάνετε δική σας, να ζήσετε και εσείς το απραγματοποίητο αυτοκινητικό σας όνειρο.

Advertisement

Πώς όμως να επιτύχεις κάτι τέτοιο; Αποκλειστικά μέσω του leasing. Η Ford Lease έχει την λύση που επιθυμείτε. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε μια περιουσία ώστε να παρκάρετε επιτέλους το αιλουροειδές της Ford στο γκαράζ σας.

Advertisement

H Ford Lease κάνει μία ειδικά διαμορφωμένη πρόταση σχεδιασμένη για εσάς έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης όπως επίσης και στοχευμένες υπηρεσίες μετά την πώληση.

Χωρίς ελάχιστη προκαταβολή και σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για τη διάρκεια του προγράμματος, η νέα και εντυπωσιακή Mustang Mach-E μπορεί να γίνει δική σας εύκολα και γρήγορα, με ευέλικτη περίοδος αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, χωρίς ευθύνη και ρίσκο μεταπώλησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στο τέλος του προγράμματος.

Advertisement

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε τη νέα ηλεκτρική Mustang Mach-E με μειωμένο κόστος χρήσης, εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών, ολοκληρωμένη φροντίδα του οχήματός σας από το επίσημο δίκτυο Ford, ασφάλεια, αλλά και την απαραίτητη οδική βοήθεια.

Η απαστράπτουσα Ford Mustang Mach-E σε περιμένει προκειμένου να σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις πίσω από το τιμόνι της. Επωφεληθείτε με σημαντικό όφελος από την επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»!

Η νέα Ford Mustang Mach-E διατίθεται τώρα ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων με μηνιαίο μίσθωμα 359 ευρώ μέσω του προγράμματος της Ford Lease ή με το πρόγραμμα Ford Blue Days, με επιτόκιο 0,9% (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), 8 χρόνια εγγύηση Ford Protect ή 160.000 χλμ, 8 χρόνια συντήρηση και 4 χρόνια σέρβις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford Mustang Mach-E «ηλεκτρίζει»!
Επίσημο: Αυτή είναι η Ford Mustang Mach-E Rally (+ video)
Το πρόγραμμα Ford Lease κάνει την αγορά αυτοκινήτου πιο εύκολη