Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Ford Ka… παίρνει τα βουνά

Ελλάδα 22:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Ford Ka… παίρνει τα βουνά

ΝΕΑ

Το Ford Ka… παίρνει τα βουνά

ΝΕΑ

Η crossover εκδοχή του νεοφερμένου Ford Ka+, το Ka Trail, έκανε την εμφάνισή της στη Βραζιλία, με τις φήμες ήδη να οργιάζουν και για ευρωπαϊκή έκδοση με άμεσο ενδιαφέρον.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Είναι περιττό να επαναλάβουμε το τι γίνεται στην Ευρώπη με την κατηγορία των μικρών crossover. Η ταχύτατα αναπτυσσόμενη ζήτησή τους, αναγκάζει τους κατασκευαστές να εμπλουτίζουν τις γκάμες των μοντέλων τους με τέτοια οχήματα, προκειμένου να μην μείνουν απέξω από το μοίρασμα της πίτας.

Στο θέμα μας τώρα, τo Ka Trail διαθέτει όπως αναμενόταν μεγαλύτερο μπόι από το συμβατικό υπερμίνι, ενώ περιμετρικά χρησιμοποιεί τα πλαστικά προστατευτικά όπως τα περισσότερα οχήματα του είδους, προϊδεάζοντας πως η άσφαλτος δεν είναι μόνο το αγαπημένο τερέν κίνησης.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από την SUVοειδή αμφίεση, το ξεχωρίζεις και από τα λογότυπα «Trail», τους μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και τις ιδιαίτερες αποχρώσεις.

Παρότι δεν διέρρευσε κάποιο στοιχείο για την επιλογή κινητήρα στο Ford Ka Trail, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάτω από το καπό τον γνωστό ατμοσφαιρικό 1200άρη των 85 ίππων. Ο χιλιάρης τούρμπο βενζίνης, προφανώς θα ανεβάσει το κόστος οπότε δεν προκρίνεται ως εναλλακτική.