Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Η επόμενη πλατφόρμα C ικανή για όλα…

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Η επόμενη πλατφόρμα C ικανή για όλα…

ΝΕΑ

Ford: Η επόμενη πλατφόρμα C ικανή για όλα…

ΝΕΑ

Η Ford φρόντισε να κάνει γνωστό από τώρα πως το πάτωμα του επόμενου Focus, η ευέλικτη πλατφόρμα στην κατηγορία C δηλαδή, επάνω στην οποία μπορούν να χτιστούν πολλά νέα μελλοντικά μοντέλα της, θα είναι ικανή να φιλοξενήσει, ηλεκτρικές αλλά και υβριδικές τεχνολογίες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας πλατφόρμας πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε τρία χρόνια από σήμερα, ενώ η εξέλιξή της προχωρά με γοργούς ρυθμούς, που αλλού, επί γερμανικού εδάφους. Η εταιρία πρόκειται να κατασκευάσει 13 υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα εντός των προσεχών πέντε ετών, με μακροχρόνιο ορίζοντα, συνολικά το 30% των παγκόσμιων πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα.

Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να διατηρηθούν οι δυναμικές σπορ εκδόσεις, ST και RS, οι οποίες πέραν του ότι είναι εξαιρετικές προσφέροντας έντονες συγκινήσεις τα πηγαίνουν περίφημα και σε επίπεδο πωλήσεων. Τέλος, να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την Ford, η νέα πλατφόρμα που θα εμφανιστεί το 2020, θα είναι ικανή να υιοθετήσει και αυτόνομη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement