Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford: Έρχεται νέο SUV στην Ευρώπη το 2020

Ελλάδα 2:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford: Έρχεται νέο SUV στην Ευρώπη το 2020

ΝΕΑ

Ford: Έρχεται νέο SUV στην Ευρώπη το 2020

ΝΕΑ

Η αντεπίθεση της Ford στην κατηγορία των SUV καλά κρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν στα σκαριά και ένα νέο μοντέλο που προορίζεται για τις αγορές της Ευρώπης, όπως βλέπουμε και στις νέες κατασκοπικές φωτογραφίες. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα carscoop η Ford εξελίσσει ένα νέο SUV για τις ευρωπαϊκές αγορές, το οποίο θα βασίζεται στο νέο Fiesta, με τις φωτογραφίες που βλέπετε στις οθόνες σας να προέρχονται από δοκιμές του νέου μοντέλου στην Γερμανία.

Το μοντέλο των δοκιμών έκανε την εμφάνισή του με ιδιαίτερα βαρύ καμουφλάζ και πέρα από τα κλασικά ασπρόμαυρα αυτοκόλλητα έφερε και πλαστικές “‘μάσκες” που καλύπτουν επιμελώς την σχεδίαση της γρίλιας και τουες εμπρός προφυλακτήρα, το μεγαλύτερο μέρος από τις εμπρός πόρτες και ένα μέρος των πίσω αλλά και τις σχεδίαση της τρίτης κολόνας.

ford-fiesta-suv-spy-2

Advertisement
Advertisement

Το καμουφλάζ συνεχίζεται φυσικά και το πίσω μέρος, στον προφυλακτήρα, στα φωτιστικά σώματα αλλά και το κάτω μέρος της πίσω πόρτας. Αυτό βέβαια που μας δείχνει άμεσα της προθέσεις της Ford για μοντέλο της κατηγορίας SUV είναι η σημαντικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Άλλες πληροφορίες προς το παρόν δεν υπάρχουν, ούτε για την πιθανή ονομασία του νέου compact SUV τις Ford που αναμένεται να έρθει αντιμέτωπο με μοντέλα όπως είναι τα Kia Stonic και Hyundai Kona.

Πηγή: carscoops