Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φιναλίστ του World Urban Car 2018 το Suzuki Swift

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φιναλίστ του World Urban Car 2018 το Suzuki Swift

ΝΕΑ

Φιναλίστ του World Urban Car 2018 το Suzuki Swift

ΝΕΑ

To Suzuki Swift έχει λάβει πολλές διακρίσεις στις τρεισήμισι δεκαετίες που κυκλοφορεί στους δρόμους. Με την τελευταία γενιά που παρουσιάστηκε μέσα στο 2017, να συνεχίζει την παράδοση.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, το ιαπωνικό μοντέλο διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο, καθώς προκρίθηκε στην τελική τριάδα των αυτοκινήτων που συναγωνίζονται στην κατηγορία «World Urban Car» στα βραβεία World Car Awards 2018.

Τα World Car Awards (WCA) είναι ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς βράβευσης στον αυτοκινητιστικό κόσμο – με κορωνίδα το βραβείο «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (World Car of the Year). Σε αυτόν ψηφίζουν συνολικά 82 επιφανείς δημοσιογράφοι ειδικού Τύπου, από 24 διαφορετικές χώρες.

Η κατηγορία «World Urban Car» προστέθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, με τη Suzuki να βρίσκεται ξανά ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ, τότε με το Ignis. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται μοντέλα με μήκος μέχρι τέσσερα μέτρα ενώ η αξιολόγηση αφορά σε τομείς όπως η ασφάλεια, η ευελιξία στη χρήση, η φιλικότητα προς το περιβάλλον, η οδηγική απόλαυση αλλά και με ο βαθμός καταλληλότητας τόσο για χρήση μέσα στην πόλη όσο και σε αυτοκινητόδρομο.

Advertisement
Advertisement

Ο τελικός νικητής θα ανακοινωθεί στο επερχόμενο Διεθνές Auto Show της Νέας Υόρκης στις 28 Μαρτίου.