Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Φήμες για BMW X8 μέσα στο 2020

Ελλάδα 14:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φήμες για BMW X8 μέσα στο 2020

ΝΕΑ

Φήμες για BMW X8 μέσα στο 2020

ΝΕΑ

Η συνεχής ανάπτυξη των SUV και μαζί με αυτή η άνθηση των πολυτελών SUV με σπορτίφ χαρακτήρα φαίνεται πως έχει βάλει τη BMW σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για τη δημιουργία της Χ8, της coupe εκδοχής της μεγάλης X7.

Advertisement
Advertisement

Η έκρηξη νέων μοντέλων σε κάθε έκφραση της κατηγορίας των SUV είναι σίγουρο πως κρύβει ακόμα αρκετές εκπλήξεις. Μια από αυτές ίσως αφορά ένα νέο SUV της BMW για το οποίο οι φημολογία έχει φουντώσει το τελευταίο διάστημα. Σαφώς η δημιουργία της X7 ήταν επιβεβλημένη για την είσοδο της BMW στο χώρο των υπερπολυτελών μεγάλων SUV. Ωστόσο σε αυτή την κατηγορία είναι γνωστό πως δεν χωρούν συμβιβασμοί και κάθε άλλο παρά αμελητέο είναι το ποσοστό του κοινού που αναζητά σε ένα περισσότερο σπορτιφ ύφος.

Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος πίσω από φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα στην ιστοσελίδα BMWBlog και οι οποίες αναφέρουν ως πολύ πιθανή την έλευση ενός μεγάλου coupe SUV που θα βασίζεται στην Χ7, μέσα στο 2020. Οι αναφορές σημειώνουν πως η X8, όπως θα ονομάζεται, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και βρίσκεται σε φάση εξέλιξης αν και ακόμα δεν υπάρχει κάποια κατασκοπευτική φωτογραφία που να επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση η στενή συγγένεια με την X7 σημαίνει πως τα δύο μοντέλα θα μοιράζονται την ίδια τεχνολογία και θα έχουν αντίστοιχες λύσεις σε επίπεδο κινητήρων. Μάλιστα γίνεται συζήτηση και για έκδοση X8M για την οποία πιο λογική θα ήταν η χρήση του 4.4 V8 twin-turbo της BMW με μια απόδοση που θα ξεπερνά τους 600 ίππους.

Φυσικά από την μεριά της η BMW δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από αυτές τις φήμες οπότε και οι ψηφιακές απεικονίσεις που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα στηρίζονται σε εικασίες των δημιουργών με βάση την αισθητική της X7 και τις γραμμές των υπόλοιπων coupe SUV της BMW.

Advertisement