Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Tipo: Η γκάμα μεγαλώνει με τις νέες εκδόσεις Mirror και Street

Ελλάδα 9:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat Tipo: Η γκάμα μεγαλώνει με τις νέες εκδόσεις Mirror και Street

ΝΕΑ

Fiat Tipo: Η γκάμα μεγαλώνει με τις νέες εκδόσεις Mirror και Street

ΝΕΑ

Η οικογένεια Tipo αποκτά δύο νέα μέλη. Τα μοντέλα Mirror και Street. Οι δύο νέες εκδόσεις  διατίθενται σε μοντέλα αμαξωμάτων, sedan και station wagon.

Advertisement
Advertisement

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ (gskevo@gmail.com)

Δύο νέα Tipo για όσους αγαπούν την τεχνολογία και θέλουν να ξεχωρίσουν στην κίνησή τους στην πόλη παρουσιάζει η Fiat. Τα Mirror και Street μπορούν να παραγγελθούν με δύο κινητήρες βενζίνης T-Jet (95 και 120 ίππων από 1.400 κ.εκ) ή δύο MultiJet πετρελαίου(95 ίππων 1.300 κ.εκ. και 120 ίππων 1.600 κ.εκ.) με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο. Όλα τα μοτέρ συμμορφώνονται με τους κανονισμούς WLTP.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, το Tipo Mirror απευθύνεται σε όσους «αναζητούν τις τελευταίες τάσεις στην ψυχαγωγία». Διαθέτει κεντρική οθόνης αφής 7 ιντσών, με ενσωμάτωση smartphone Apple CarPlay και Android Auto και είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect.

Το Mirror μπορείτε να το παραγγείλετε με ένα νέο και αποκλειστικό εξωτερικό χρώμα (Venezia Blue), με διακοσμητικές λεπτομέρειες χρωμίου, που βρίσκονται στο κάτω μέρος της μπροστινής μάσκας, στα καλύμματα φώτων ομίχλης, στα καλύμματα των καθρεφτών, και στις λαβές των θυρών. Το σήμα «Mirror» (είναι τοποθετημένο στις κολόνες Β) και οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών (με επεξεργασία diamond cut) ολοκληρώνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση.

FiatTipoMirror1

Advertisement

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το Uconnect Live (προαιρετικός εξοπλισμός) με πολλές νέες λειτουργίες, που βοηθά τους χρήστες να φορτίζουν τις συσκευές τους, να σχεδιάζουν τη διαδρομή τους, να προγραμματίζουν τις στάσεις τους σε σημεία ενδιαφέροντος, να προβλέπουν την ώρα άφιξης και την κατανάλωση καυσίμου.

FiatTipoMirror2

Advertisement

Όσον αφορά την  έκδοση Street, του Fiat Tipo, αυτή απευθύνεται σε νεότερους αγοραστές που αναζητούν: «Άνεση χωρίς συμβιβασμούς, με πλούσιο εξοπλισμό και χαμηλή τιμή», σύμφωνα με την αυτοκινητοβιομηχανία.

FiatTipoStreet

Οι οπτικές βελτιώσεις του περιλαμβάνουν σκούρες λεπτομέρειες στην «μάσκα», τα καλύμματα των καθρεπτών και τις εξωτερικές και εσωτερικές λαβές των θυρών, ενώ διατίθενται σύστημα φωτισμού LED DRL, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και σκούρο πίσω κρύσταλλο.

Advertisement

FiatTipoStreet1