Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat Double Play: εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση

Ελλάδα 10:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fiat Double Play: εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση

ΝΕΑ

Fiat Double Play: εκπτώσεις και προνομιακή χρηματοδότηση

ΝΕΑ

Η Fiat παρέχει ένα πακέτο σημαντικών προνομίων, το Double Play, που καθιστά πιο εύκολη την απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Τα μοντέλα της Fiat διακρίνονται διαχρονικά για το ξεχωριστό τους στιλ, την πρακτικότητα, τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αλλά και τον προσιτό τους χαρακτήρα.

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός νέου αυτοκινήτου, η ιταλική μάρκα παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα Fiat Double Play. Βασικό χαρακτηριστικό του Double Play αποτελεί το γεγονός ότι το κοινό δεν επιλέγει απλά ένα όφελος, αλλά ένα σύνολο προνομίων για ευκολότερη αγορά του αυτοκινήτου, αλλά και χρήση του χωρίς κανένα άγχος.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το πλαίσιο, μέσω του Double Play, το σύνολο της γκάμας των μοντέλων της Fiat είναι διαθέσιμα με εκπτώσεις ύψους έως και 3.200 ευρώ, προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης με επιτόκιο από 3,9% και εξόφληση έως 72 μήνες, αλλά και εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 5 ετών με ισχύ έως 200.000 χιλιόμετρα, έτσι ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει αυτή την παροχή χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα που διανύει ανά έτος. Τέλος επιπλέον σιγουριά, αλλά και όφελος προσφέρει η δωρεάν παροχή υπηρεσίας οδικής βοήθειας για 5 χρόνια.

Το πρόγραμμα Fiat Double Play είναι διαθέσιμο για το σύνολο της γκάμας των επιβατικών μοντέλων της Fiat με κινητήρες βενζίνης, φυσικού αερίου (CNG) και diesel, ενώ για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Fiat Panda Cross βάζει δύσκολα στο Tesla Model X (+video)
Fiat 500 X Yachting: Με αέρα καλοκαιριού (+video)
Δοκιμή: Fiat Tipo Cross 1.0 100 PS

 

Advertisement