Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Fiat 500 μετατρέπεται σε ένα μικρό τέρας

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat 500 μετατρέπεται σε ένα μικρό τέρας

ΝΕΑ

Το Fiat 500 μετατρέπεται σε ένα μικρό τέρας

ΝΕΑ

Μια εμπνευσμένη ψηφιακή απεικόνιση μετατρέπει το αθώο Fiat 500 σε ένα ασταμάτητο όχημα εκτός δρόμου που θυμίζει πολύ τα δημοφιλή στις ΗΠΑ, Monster Trucks.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η ψηφιακή απεικόνιση έχει την υπογραφή του γνωστού για αντίστοιχες δουλειές, Rain Prisk που αρκετές φορές στο παρελθόν  έχει παρουσιάσει καθαρόαιμα μοντέλα υψηλών επιδόσεων σε ευφάνταστες εκδόσεις εκτός δρόμου.

Αυτή τη φορά σειρά είχε κάτι σαφώς πιο ταπεινό αλλά αρκετά αγαπητό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το 500 XΧL διατηρεί μόνο την γνωστή φιγούρα καθώς οτιδήποτε άλλο δείχνει αλλαγμένο. Στους θόλους έχουν τοποθετηθεί μεγάλες προεκτάσεις ώστε να καλύπτονται οι τεράστοι τροχοί με τα καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά. Πρακτικά το 500 XXL είναι σχεδόν 50% πιο φαρδύ από το κανονικό μοντέλο. Παράλληλα ο εμπρός προφυλακτήρας προστατεύεται από μια μπάρα φιλοξενεί μια σειρά από προβολείς LED.

Στο κάτω μέρος διακρίνονται ριζικές αλλαγές στην ανάρτηση ώστε να υποστηρίζεται ο εκτός δρόμου χαρακτήρας ενώ εντύπωση προκαλούν οι εξατμίσεις που φαίνεται να ξεπηδούν από το καπό.

Advertisement
Advertisement

fiat-500-xxl-is-a-cute-monster-truck-of-fantasy-129576_1harpi640