Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fiat 500: Η οικογένειά του μεγαλώνει

Ελλάδα 20:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 500: Η οικογένειά του μεγαλώνει

ΝΕΑ

Fiat 500: Η οικογένειά του μεγαλώνει

ΝΕΑ

Ηλεκτρικά, υβριδικά, SUV (και Sport SUV), πολυτελή, sport και τα ειδικά Abarth. Η οικογένεια του 500 δεν συρρικνώνεται όπως επιτάσσουν οι καιροί αλλά έχει ένα μοντέλο για κάθε επιθυμία σας.

Advertisement
Advertisement

 

Με την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού και υβριδικού 500, η δημοφιλής οικογένεια της Fiat αποκτά ένα νέο μέλος που έρχεται να συμπληρώσει μια πλήρη γκάμα μοντέλων, τα οποία καλύπτουν πολύ διαφορετικές ανάγκες, αλλά έχουν όλα έναν κοινό παρανομαστή: Το μοναδικό στιλ.

Ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστεί στα διαφημιστικά του νέου Fiat 500e (video)

Advertisement
Advertisement

Όλα ξεκίνησαν με τη παρουσίαση του Fiat 500 το 1957, με το μοναδικό στιλ και την μηχανολογική απλότητα, που δημιούργησε ο ιδιοφυής σχεδιαστής και μηχανικός Dante Giacosa πριν από (περισσότερα) 60 χρόνια. Η ιταλική εταιρεία έφερε μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του αυτοκινήτου, η επίδραση της οποίας ξεπέρασε τα όρια της αυτοκίνησης. Το 500σαράκι έγινε το σύμβολο ανάπτυξης της Ιταλίας. «Πρωταγωνίστησε» στην ζωή του Βορά και Νότου, στον κινηματογράφο της εποχής, στην γραφιστική (κάποια διαφημιστικά poster του έγιναν από διάσημους γραφίστες) ακόμα και στους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στην Ελλάδα το Fiat 500 Hybrid (+τιμές)

Advertisement

Σήμερα, αποτελεί το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης, ένα χρηστικό όχημα και παράλληλα μια απόλυτη έκφραση του μοναδικού ιταλικού design και φινέτσας. Η επιτυχία του μοντέλου οδήγησε τη Fiat στη δημιουργία μιας οικογένειας μοντέλων, με τα πιο πρόσφατα μέλη: Το νέο ηλεκτρικό αλλά και το υβριδικό 500, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών αγοραστών .

Η νέα διαμόρφωση της γκάμας

Advertisement

Η παρούσα γκάμα περιλαμβάνει τα 500 και 500 Cabrio, που πρόσφατα απέκτησαν και υβριδικές εκδόσεις. Το δυναμικό SUV 500Χ και το 500L που έδωσε στιλ στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα. Δεν ξεχνάμε τα αδέρφια τους της Abarth τα: 595, 595 Pista, 595 Turismo και 595 Competizione.

To νέο Fiat 500X Sport στην Ελλάδα (+video & τιμές)

Η πρόσφατη ενσωμάτωση στην οικογένεια 500 και της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή, ενός συμπαγούς αυτοκινήτου μηδενικών ρύπων με τεχνολογία αιχμής σε κάθε επίπεδο. Αποτελώντας ορόσημο για τη Fiat, το 500 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που αποκτά εξηλεκτρισμένες προτάσεις, σύμφωνα και με το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου FCA. Το υβριδικό σύστημα του 500 για πρώτη φορά προσφέρει σε ένα αυτοκίνητο πόλης τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας με μικρή επιβάρυνση στο κόστος κτήσης, το οποίο αποσβένεται άμεσα χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τους χαμηλότερους ρύπους. Αντίστοιχα το νέο ηλεκτρικό 500, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο του Ομίλου FCA, θα φέρει μια νέα άποψη για την κινητικότητα στην πόλη.

Advertisement

Τα νέα υβριδικά 500 και 500 Cabrio είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 12.800 ευρώ, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού 500 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020.