Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari Purosangue: Έτσι θα είναι το πρώτο SUV της φίρμας;

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari Purosangue: Έτσι θα είναι το πρώτο SUV της φίρμας;

ΝΕΑ

Ferrari Purosangue: Έτσι θα είναι το πρώτο SUV της φίρμας;

ΝΕΑ

Το αναμενόμενο SUV της Ferrari έχει ανάψει τα αίματα των απανταχού φίλων της Ιταλικής εταιρείας. H Purosangue –όπως θα λέγεται- αναμένεται να είναι ένα υπερυψωμένο supercar και τα σχέδια- προβλέψεις έχουν αρχίσει να δίνουν το στίγμα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Πολύ πρόσφατα η Ferrari ανακοίνωσε το όνομα του SUV που θα παρουσιάσει. Με το Purosangue (που ομολογουμένως δεν ακούγεται και πολύ εντυπωσιακό αλλά μάλλον θα το συνηθίσουμε) θα κάνει την «επίθεσή» της στα πολυτελή και πολύ γρήγορα μεγάλα SUV. Αυτό δεν αναμένεται να συμβεί πριν το 2021, μια και η Ferrari αποφάσισε πως το 2020 που είχε αρχικά ανακοινώσει για χρονολογία παρουσίασης, είναι πολύ κοντά και θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για την εξέλιξη της δικής της πρότασης στην κατηγορία.

Advertisement
Advertisement

puro boi 530

Ένα από τα renderings που έχουν σχεδιαστεί για το θέμα, είναι βασισμένο στην 812 Superfast και σαν τέτοιο, μοιάζει πολύ απίθανό να έχει ακόμα και την παραμικρή σχέση με το θέμα. Δεν παύει όμως να είναι εντυπωσιακό και γι’ αυτό το παραθέτουμε. Από την άλλη, το σχέδιο που παραπέμπει σε Alfa Romeo Stelvio και έχει τα σήματα της Ferrari, μάλλον «απορρίπτεται» για τους ακριβώς αντίθετους λόγους, αφού η Ferrari δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες προσεγγίσεις (κοινής αισθητικής και χρήσης υπαρχόντων μοντέλων άλλων εταιρειών του Ομίλου) με τα μοντέλα της.

puro boi 640