Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari FXX K δίχως οροφή

Ελλάδα 20:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari FXX K δίχως οροφή

ΝΕΑ

Ferrari FXX K δίχως οροφή

ΝΕΑ

Μετά την περιποίηση του καλλιτέχνη Evren Milano, η FXX K χάνει την οροφή της και μας δίνει μία γεύση από μία διαφορετική σχεδιαστικά προσέγγιση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Φυσικά, μία νέα προσέγγιση για την Ferrari η οποία θα μπορέσει να βάλει στο ταμείο της ακόμη περισσότερο χρήμα, μέσω μιας ανοιχτής εκδοχής της FXX K (ήδη, η κουπέ που θα παραχθεί σε μόλις 40 κομμάτια, έχει ξεπουλήσει με το καθένα να κοστίζει 2,5 εκ. ευρώ). Μάλιστα, οι φήμες γύρω από την κατασκευή και έκδοσης spider εντείνονται, με τον καλλιτέχνη στο photoshop Evren Milano να μας παρουσιάζει από τις πιθανές εκδοχές του αμαξώματος.

To πιο πιθανό είναι πως η Ferrari θα προχωρήσει στην κατασκευή της ανοιχτής FXX K, η οποία αναμένεται να μπει στο πάνθεον των ταχύτερων τετράτροχων στον κόσμο (δίχως οροφή). Ειδικά, αν βασιστεί κανείς στις πρώτες πληροφορίες που λένε πως η κλειστή sold out εκδοχή σημείωσε στην πίστα του Φιοράνο ταχύτερο χρόνο -κατά 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα- από την LaFerrari! Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούστε τον ήχο που βγάζει ο V12, που μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, η συνολική του ισχύς φτάνει τα 1.050 άλογα!

Advertisement
Advertisement