Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Έρχονται αρκετά νέα μοντέλα

Ελλάδα 4:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari: Έρχονται αρκετά νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Ferrari: Έρχονται αρκετά νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Η Ferrari σχεδιάζει να αναβαθμίσει ριζικά την γκάμα των οχημάτων της και να εισάγει πλήθος νέων μοντέλων που ωθούν την ιταλική μάρκα σε νέα τμήματα της αγοράς.

Advertisement
Advertisement

 

Για πολλά χρόνια, η Ferrari είχε μια μάλλον προβλέψιμη οικογένεια μοντέλων και απλώς επικαιροποιούσε αυτά τα μοντέλα χωρίς να ασχολείται με άλλες κατηγορίες. Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Ferrari, Enrico Galliera, αποκάλυψε ότι η SF90 Stradale προσφέρει μια εικόνα στο πώς η εταιρεία θα επεκταθεί σε νέα τμήματα της αγοράς που θα μας απασχολήσουν περισσότερο από εδώ κι εμπρός.

“Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να είμαστε προβλέψιμοι. Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε για τον επανασχεδιασμό των προϊόντων μας με φόντο το μέλλον », είπε. “Για παράδειγμα, η νέα SF90 Stradale δεν είναι αυτοκίνητο που είχαμε προηγουμένως στην γκάμα των προϊόντων μας. Είναι ένα εντελώς νέο project, με νέα τεχνολογία, ένα κυριολεκτικά νέο προϊόν. Είναι αυτό που ονομάζουμε ‘supercar’ νέας κοπής. Δεν είναι LaFerrari. Αλλά παράγει την απόδοση του supercar – και μάλιστα είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών”.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έχει επιβεβαιώσει ότι θα αποκαλύψει πέντε νέα μοντέλα φέτος. Τα F8 Tributo και SF90 Stradale είναι τα πρώτα δύο από αυτά, τα υπόλοιπα τρία δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί στον κόσμο, ένα από αυτά αναμένεται να είναι η 812 Superfast Spider. Η Galliera επίσης θα βρίσκεται σε ένα “νέο segment” για την εταιρεία. Ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα μπορούσε να συμπεριληφθεί, υπάρχει πιθανότητα να αποτελέσει ένα νέο μοντέλο βασικού επιπέδου για την εταιρεία το οποίο θα ανταγωνίζεται τη σειρά μοντέλων Sports Series της McLaren. Το πολυαναμενόμενο SUV της Ferrari θα οδηγήσει την εταιρεία σε μια άλλη αρκετά μεγάλη αγορά, ωστόσο, δεν αναμένεται να το δούμε στους δρόμους μέχρι το 2022.