Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari: Επίθεση νέων μοντέλων το 2019

Ελλάδα 10:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari: Επίθεση νέων μοντέλων το 2019

ΝΕΑ

Ferrari: Επίθεση νέων μοντέλων το 2019

ΝΕΑ

Μετά την πολύ εντυπωσιακή F8 Tributo που παρουσίασε η Ferrari, θα πρέπει να περιμένουμε και άλλα μοντέλα μέχρι το τέλος του έτους.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιπροέδρου στο τμήμα Διαφήμισης και Marketing της Ferrari, Enrico Galliera ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Αυστραλιανό WhichCar, θα πρέπει μέχρι το τέλος του 2019 να περιμένουμε άλλα 4 νέα μοντέλα από την Ιταλική εταιρεία. Μάλιστα, το πρώτο από τα 4 δεν αποκλείεται να το δούμε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς πάντως ο κ. Galliera να διευκρινίζει εάν πρόκειται για την F8 Tributo ή για κάποιο άλλο νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε πως κάποια από τα 4 νέα μοντέλα, θα έρθουν ως αντικαταστάτες μοντέλων που βρίσκονται στη γκάμα της Ferrari, κάνοντας υπαινιγμούς για τους συνδυασμούς sport και GT χαρακτηριστικών σε κάποιο από αυτά. Φυσικά, δεν αναφέρθηκε καθόλου στα ονόματα των νέων αυτών μοντέλων.

Με την πρόσφατη αποκάλυψη της F8 Tributo που ανανεώνει τη γκάμα των μοντέλων της εταιρείας τονίζοντας τα μοντέλα με sport διάθεση, αναμένουμε να δούμε κάποιες προτάσεις με περισσότερο GT χαρακτήρα, όπως θα είναι και η φημολογούμενη 812 Superfast με την αναδιπλούμενη σκληρή οροφή. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως η φετινή χρονιά θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις των μοντέλων της Ferrari.

Advertisement