Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari 488 Pista “Piloti Ferrari”: Αυτά που δεν ξέρατε…

Ελλάδα 6:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari 488 Pista “Piloti Ferrari”: Αυτά που δεν ξέρατε…

ΝΕΑ

Ferrari 488 Pista “Piloti Ferrari”: Αυτά που δεν ξέρατε…

ΝΕΑ

Θυμάστε την ειδική έκδοση 488 Pista Piloti Ferrari που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα; Υπήρχαν τέσσερα χρώματα για να επιλέξετε, αλλά μόνο ένα ήταν διαθέσιμο στις κατάλληλες φωτογραφίες όταν έγινε η δημοσιοποίηση, αυτό ήταν το παραδοσιακό Rosso Corsa. Ευτυχώς, η Ferrari εξέθεσε και τα υπόλοιπα τρία ώστε να νιώθουμε αρκετά ένοχοι στην επιλογή του αγαπημένου μας.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι άλλες τρεις επιλογές χρώματος είναι το Argento Nürburgring, το Nero Daytona και το Blu Tour De France. Αν θέλουμε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας, αυτό θα ήταν το μπλε. Οι Tricolore αγωνιστικές γραμμές της Ιταλίας φαίνονται τέλειες όταν συνδυάζονται με το μπλε αμάξωμα, ο αριθμός “51” αποτελεί το κερασάκι του AF Corse. Το αυτοκίνητο 51 είναι εκείνο που κέρδισε το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής FIA (WEC) με τον Alessandro Pier Guidi και τον James Calado.

Άλλες οπτικές διαφορές περιλαμβάνουν ένα δάφνινο στεφάνι που γιορτάζει τη νίκη της WEC της Ferrari και το γράμμα “PRO” που αντιπροσωπεύει την κατηγορία που ανήκει το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το S είναι σε μαύρο ματ, ενώ το πίσω spoiler και τα ανοίγματα είναι όλα σε γυμνό φινίρισμα από ανθρακονήματα. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα του Piloti Ferrari είναι επενδυμένα με μαύρη διάτρητη Alcantara με την ιταλική σημαία να στέκεται στην πλάτη του καθίσματος. Το Ιταλικό σχέδιο Tricolore φαίνεται επίσης στην άκρη του κιβωτίου ταχυτήτων όπως και στα πατάκια. Η βάση του τιμονιού φέρει την ένδειξη AF Corse. 51, ενώ υπάρχουν γρίλια και πινακίδες αναγνώρισης για να μεγιστοποιηθεί η αποκλειστικότητα της 488 Pista Piloti Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Piloti-ferrari-nirburg-tsiro-530

Εκτός από το χρώμα και τον αριθμό αγώνων, μόνο μερικά πράγματα μπορούν να αλλάξουν στη 488 Pista Piloti Ferrari. Πρώτον, οι τυπικοί τροχοί Grigio Corsa μπορούν να αντικατασταθούν από αντίστοιχους από ανθρακονήματα ή μαύρο ματ φινίρισμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μαύρες ζώνες τεσσάρων σημείων αντί για μαύρες ζώνες ασφαλείας. Η 488 Pista Piloti Ferrari προσφέρεται μόνο στους πελάτες που συμμετέχουν στα προγράμματα αγώνων αυτοκινήτου του Prancing Horse. Οι προδιαγραφές διαμορφώνονται ειδικά από το τμήμα Tailor Made της Ferrari για τους οδηγούς αγώνων πελάτες της μάρκας. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να είστε σε αυτή τη λίστα, είναι καλό για σας. Ακόμη καλύτερα, η Tailor Made 488 Pista θα λάβει μια επίσημη πιστοποίηση Ferrari Classiche.

Piloti-ferrari-nero-daytona-tsiro-640