Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari 458 Speciale Aperta: Πιο ακριβή κι από καινούργια

Ελλάδα 6:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari 458 Speciale Aperta: Πιο ακριβή κι από καινούργια

ΝΕΑ

Ferrari 458 Speciale Aperta: Πιο ακριβή κι από καινούργια

ΝΕΑ

Ακόμα και με 21.000 χλμ. αυτή η λαχταριστή Ferrari 458 Speciale Aperta του 2015, κοστίζει πιο πολύ από ότι όταν ήταν καινούργια.

Advertisement
Advertisement

Προσφέρεται για πώληση μέσω δημοπρασίας και η τιμή της έχει φτάσει λίγες ώρες πριν τη λήξη της διαδικασίας, στα ίδια επίπεδα με αυτά του τιμοκαταλόγου της Ferrari όταν το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο. Η συγκεκριμένη Ferrari 458 Speciale Aperta του 2015, είναι μια από τις 900 που κατασκευάστηκαν και εκτός αυτού, έχει και το σωστό συνδυασμό χρωμάτων πάνω της (με το αμάξωμα σε Rosso Berlinetta από το χρωματολόγιο της Ferrari) για να γίνει ακόμα πιο δελεαστική σε όσους έχουν «θέμα» με τα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Ως μοντέλο, η 458 Speciale Aperta  είναι η πιο “rock” εκδοχή της 458 Spider και κυκλοφόρησε μετά την 458 Speciale Coupe. Αυτό που κάνει την Speciale Aperta ιδιαίτερα επιθυμητή είναι το γεγονός ότι είναι το τελευταίο supercar με τον κινητήρα στο κέντρο που παράγεται από τη Ferrari με έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα και αυτό αναμένεται πως θα παίξει το ρόλο του στη διαρκή αύξηση της αξίας του μοντέλου στο μέλλον.

Ο κινητήρας των 4,5 λίτρων συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Μιλάμε για 615 ίππους και 539 Nm ροπής, ενώ για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αξίζει να σημειώσουμε πως έχει εξοπλιστεί και με την (προαιρετική) εξάτμιση τιτανίου. Το αυτοκίνητο έχει 20.921 χιλιόμετρα διανύσει και ως καινούργιο, κόστιζε 403.036 δολάρια.

Advertisement

Μέχρι στιγμής και λίγες ώρες πριν λήξει η δημοπρασία, η τιμή που έχει φτάσει το συγκεκριμένο, είναι στα 415.000 δολάρια και αξίζει να σημειώσουμε πως έχουν προηγηθεί δύο ιδιοκτήτες.

Advertisement