Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ferrari 458 Italia με υπογραφή Prior Design

Ελλάδα 4:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ferrari 458 Italia με υπογραφή Prior Design

ΝΕΑ

Ferrari 458 Italia με υπογραφή Prior Design

ΝΕΑ

Η Prior Design ανακοίνωσε ένα νέο πακέτο αναβάθμισης για την Ferrari 458 Italia με βελτιώσεις απέξω και κάτω από το πανέμορφο αμάξωμα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αν και πρόσφατα ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης της με τον τούρμπο κινητήρα (μιλάμε για την 488 GTB), η 458 Italia είναι και θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη ένα από τα αγαπημένα μοντέλα για tuning. Όπως στην περίπτωση της Prior Design που προτείνει το δικό της φουλ body-kit με το νέο προφυλακτήρα και τα πλευρικά πτερύγια, το ελαφρώς διαφοροποιημένο καπό, τις φαρδύτερες φούστες και διάφορες άλλες αεροδυναμικές βελτιώσεις όπως ο μεγαλύτερος διαχύτης και η πτέρυγα στο πίσω μέρος.

Ferrari 458 Italia by Prior Design (7)

Advertisement
Advertisement

Οι ζάντες των 21 ιντσών έχουν αντικατασταθεί από νέες 22άρες με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους και μάρκες, όπως των BBS, ADV.1, HRE και Vossen. Αναβαθμισμένος είναι και ο V8 των 4,5 lt με την ισχύ του να έχει αυξηθεί κατά 45 PS φτάνοντας συνολικά τους 615 PS. Η αύξηση της ισχύς οφείλεται κυρίως στη νέα χαρτογράφηση και στο νέο σύστημα εξαγωγής που έχει δοκιμαστεί στην πίστα του Nurburgring.

Ferrari 458 Italia by Prior Design (6)

Ferrari 458 Italia by Prior Design (5)