Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fake το video του Autopilot της Tesla; (+video)

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Fake το video του Autopilot της Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Fake το video του Autopilot της Tesla; (+video)

ΝΕΑ

Πρώην μηχανικοί της Tesla ισχυρίζονται ότι το video του 2016 που δείχνει μια βόλτα σε πραγματικές συνθήκες με το Autopilot να κάνει τα πάντα για λογαριασμό του οδηγού, είναι ψεύτικο και προϊόν μοντάζ.

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι μόνο η εντυπωσιακή «ροή» της βόλτας σαν να οδηγεί κάποιος το αυτοκίνητο, είναι και το «κόψιμο» στο μοντάζ ορισμένων «μικροεπαφών» που είχε το αυτοκίνητο.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται δύο πρώην μηχανικοί της Tesla που μίλησαν στους New York Times και είπαν με λεπτομέρειες για τις «σκηνές» που κόπηκαν στο μοντάζ, όπως και το γεγονός πως η εικόνα του GPS στην κεντρική οθόνη του αυτοκινήτου, είναι από την ίδια βόλτα αλλά σε άλλη χρονική στιγμή που απλά προβάλλεται στο εν λόγω video, χωρίς να παίζει κάποιο ρόλο στην κίνηση του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο πρώην μέλη της ομάδας που εξέλιξε το Autopilot της Tesla, μίλησαν ανώνυμα φοβούμενοι τις αντιδράσεις, ανέφεραν πως κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το video, το αυτοκίνητο χτύπησε σε κάποια εμπόδια μέσα σε χώρο του εργοστασίου ενώ χρησιμοποιούσε το σύστημα του αυτόματου πιλότου και έπρεπε να επισκευαστεί, ισχυρίζονται τρία άτομα που εργάζονταν στο βίντεο.

Φυσικά στο πλαίσιο της επεξεργασίας του video οι επίμαχες σκηνές αφαιρέθηκαν, ενώ το εντυπωσιακό είναι πως η Tesla εξακολουθεί και χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο video για την προώθηση της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης που υποστηρίζουν τα μοντέλα της. Περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση από την Tesla που να δίνει πειστικές απαντήσεις στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απρόσεκτος οδηγός «πέταξε» με Tesla Model S και 6 παιδιά επιβάτες (+video)
Tesla Cyberquad: Τετράτροχη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα για παιδιά (+video)
Tesla Model 3: Το παρμπρίζ του σπάει… βράχο (+video)

Advertisement

 

 

 

Advertisement